Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 08 Ekim 2024 - 17:33 Yorum: 0

Maltepe’de işgallere geçit verilmiyor

Maltepe Belediyesi, bir yandan cadde ve sokaklarda yapılan işgalleri engellemek için denetimlerini sürdürürken, bir yandan da hazine arazilerinde yapılan kaçak inşaatlara yönelik çalışma başlattı. Bu çerçevede Büyükbakkalköy ve Aydınevler’d...

Maltepe’de işgallere geçit verilmiyor

Maltepe Belediyesi, bir yandan cadde ve sokaklarda yapılan işgalleri engellemek için denetimlerini sürdürürken, bir yandan da hazine arazilerinde yapılan kaçak inşaatlara yönelik çalışma başlattı. Bu çerçevede Büyükbakkalköy ve Aydınevler’de hazine arazilerine yapılan inşaatlar yıkıldı.

Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçedeki her türlü işgale yönelik denetimlerine hız kesmeksizin devam ediyor. Cadde ve sokaklarda seyyar satıcı, esnaf ve kaldırımlar üzerindeki işgallere yönelik mücadelelerini hızla sürdüren zabıta ekipleri, hazine arazileri üzerinde olan kaçak inşaatlarla birlikte her türlü kaçak yapılaşma ve inşaatlar için de sıkı denetim gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Aydınevler Mahallesi’nde hazine arazisini işgal eden ve kadastral yolda kalan yapılaşmaya, “2981 sayılı İmar ve Gecekondu Mevzuatına Aykırı Yapılara Uygulanacak Bazı İşlemler ve 6785 sayılı İmar Kanununun bir Maddesinin Değiştirilmesi Hakkındaki Kanun ile 3194 sayılı İmar Kanununun 16. Maddesi ve 775 sayılı Kanun” kapsamında işlem yapıldı. Yıkım işleminden önce altyapı kurumlarınca yıkılacak evin doğalgaz, su, telefon ve elektrik bağlantıları kesildi.

Yine çalışmalar kapsamında Büyükbakkalköy’de de hazine arazisinde kalan yapılaşmalar; Kentsel Dönüşüm, Fen İşleri, İmar ve Şehircilik ile birlikte Zabıta Müdürlüğü denetiminde yıkıldı.

Maltepe’de işgallere geçit verilmiyorMaltepe’de işgallere geçit verilmiyor
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri