Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:26 ’Çocuklar ile Manisa tarihine yolculuk’ projesi başladı14:26 Evinin önünde silahlı saldırıya uğradı: 1 yaralı14:25 Sinop’ta “Karadeniz Masası Su Ürünleri Sektörü Değerlendirme Çalıştayı”14:24 Sakarya’da 10 kaçak göçmen yakalandı14:24 Siber Güvenlik Mühendisi Özdemir: “Gelen mesaja tıklayıp, sonra eyvah demey...14:24 Lübnan Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in sabah saat...14:24 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "Adli tıp hizmetlerinde yapay zekânın daha etkin...14:21 Metin Arolat’ın cenazesi İzmir’de gözyaşlarıyla uğurlandı14:21 Bursa’da motosiklet sürücüsü kaygan yolda böyle düştü14:19 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kahramanmaraş’ta engelli çobanı darp eden 2 kişi g...14:15 Rusya’dan yeni Kursk açıklaması: “Ukrayna saldırılarında 7 haftalık sürede...14:14 Kazada hayatını kaybeden bekçi son yolculuğuna uğurlandı14:14 ‘Özel’ yetenekler Yıldırım’da yetişiyor14:13 Gölet, mangala giden aynı aileden 5 kişiye mezar oldu14:10 Merkezefendi’de Off-Road yarışlarında nefes kesen mücadele sona erdi14:09 Engelli çobanı öldüresiye dövüp, “Taciz etti diye şikayetçi oluruz” şeklind...14:09 Pendik’te 2 grup arasında silahlı kavga: 1 yaralı14:08 Çiğli Belediyesinde çözümsüzlük ve çalışan krizi: Çöpler sokakta kaldı14:07 Belediye otobüsü bariyerlere çarptı, araçta yolcu olmaması faciayı önledi14:06 Osmangazi’nin en güzel üzümleri seçildi
MORMAŞ
Sinema 12 Mart 2010 - 02:05 Yorum: 0

Malatya Yeşil Sinema Kompleksinde Bu Hafta

Malatya Yeşil Sinema Kompleksinde Bu Hafta gösterimde olan filmler ve detayları.

Malatya Yeşil Sinema Kompleksinde Bu Hafta

SALON 1: Zindan Adası
Yönetmen : Martin Scorsese
Oyuncular : Leonardo DiCaprio , Mark Ruffalo , Ben Kingsley , Michelle Williams
Tür : Dram, Gerilim, Gizem
Detay : Oscar ödüllü usta yönetmen Martin Scorsese'in yönettiği "Zindan Adası" Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) ve Chuck Aule (Mark Ruffalo) adlı iki polis müdürünün Massachussets'te suç işlemiş akıl hastalarınıntedavi gördüğü adadaki hastanede, çok sayıda cinayet işlemiş olan bir hastanın ortadan kaybolmasını soruşturmasını konu alıyor.
Massachussets sahili açıklarındaki Zindan Adası'nda suç işlemiş akıl hastalarının tedavi edildiği bir psikiyatri hastanesi vardır. Teddy ve Chuck adlı iki polis müdürü, Rachel adlı bir katil hastanın esrarengiz şekilde kayboluşunu soruşturmak üzere görevlendirilmişlerdir. Şiddetli bir kasırga nedeniyle hastayı aramaya başlayan polislerin işi zorlaşır...
Seanslar:11.00 - 14.00 - 18.15 - 20.30

SALON 2: Ay Lav Yu
Yönetmen : Sermiyan Midyat
Oyuncular : Sermiyan Midyat , Kathie Gill , Fadik Sevin Atasoy , Steve Guttenberg
Tür : Komedi
Detay : Çekimleri Mardin'de gerçekleştirilen 'Aylavyu' filmi Türkiye siyasi gündemini meşgul eden açılımı beyaz perdeye "Aşk her yerde yazıldığı gibi okunur" temasıyla aktarıyor.
Amerika'nın 11 Eylül saldırılarının da ele alındığı filmin çekimleri 38 derece sıcakta Hasan Keyf'te ve Mardin'in köylerinde gerçekleşti. Türkçe, Kürtçe, Süryanice ve İngilizce dillerinin konuşulduğu "Aylavyu"da tanınmış Amerikalı oyuncular da rol alıyor.
Tinne, Mardin ili yakınlarında aslen var olan ve fakat devlet haritasında arazi olarak geçen bir köydür. İsmiyle müsemma Tinne kürtçede yok demektir. Tinne köyünün ağası Yusuf, aklı erdiğinden beri Devlet'e mektuplar yazmaktadır. Değerli devlet büyüklerim, gelin buralara, görün bizi, köy diyin bize, okulumuz, yolumuz, hastahanemiz olsun.
Yusuf, en küçük oğlu Süleyman'a 399.mektubunu yazdırmaktadır. Ve o gün ayrı bir heyecan içerisindedir. Çünkü en büyük oğlu İbrahim okulu bitirmiş köye dönmektedir. Yusuf, İbrahim'i daha 6-7 yaşlarındayken gidip bir fakültenin avlusuna bırakmıştır. Tek amacı biri oğlunu alsın, nüfusuna geçirip kimlik sahibi yapsın ve İbrahim okuyup adam olsun, Tinne'nin makus talihini değiştirsin. Süryani papazı Hanna fark eder İbrahim'i ve alır büyütür kendi nüfusuna da geçirerek. İşte o İbrahim şimdi 30 yaşına gelmiş, askerliğini yapmış, üniversiteyi bitirmiş, köye dönmektedir.
Seanslar: 11.15-13.30 -16.00 -18.15 -20.30

SALON 3: Eyyvah Eyvah
Yönetmen : Hakan Algül
Oyuncular : Ata Demirer , Demet Akbağ , Salih Kalyon
Tür : Komedi
Detay : Hüseyin (Ata Demirer), Trakya'nın bir köyünde ninesi ve dedesiyle büyüyen bir delikanlıdır.
Hayatta iki büyük aşkı vardır: Klarnet çalmak ve Müjgan! Tam Müjgan'la da müzikle de hayatı mutlu mesut devam ederken, hiç beklemediği bir olay onu köyünden ayırır.
Seyircinin kahkahalarla izleyeceği macerasında Hüseyin'e İstanbul'da önce klarneti destek olacaktır sonra da şarkıcı Firuzan (Demet Akbağ).
İstanbul'un gece klüplerinde fırtına gibi esen ve albümü için heyecanla çalışan Firuzan'ın hayatı rengarenk ve bir o kadar da karışıktır. Hüseyin'le tanışınca ise hayatına hem kahkaha hem macera dahil olacaktır.
Seanslar:11.00 - 13.15 - 15.30-18.00 -20.15

SALON 4: Alis Harikalar Diyarında
Yönetmen : Tim Burton
Oyuncular : Johnny Depp , Anne Hathaway , Helena Bonham Carter , Crispin Glover
Tür : Fantastik, Macera
Detay : Walt Disney Pictures ve yenilikçi yönetmen Tim Burton'dan epik bir 3D (3 Boyutlu) formatında fantastik macera Alis Hariklar Diyarında geliyor, tüm zamanların en çok sevilen masallarından birinin büyülü ve düşsel değişimi. Johnny Depp Çılgın Şapkacı ve Mia Wasikowska küçük bir kız olarak ilk kez karşılaştığı garip dünyaya geri dönen, çocukluk arkadaşları Beyaz Tavşan, Tweedledee ve Tweedledum, Fare, Tırtıl, Cheshire Kedisi ve elbette Çılgın Şapkacı'yla yeniden bir araya gelen 19 yaşındaki Alis rolünde. Alis gerçek kaderini bulmak için fantastik bir yolculuğa çıkar ve Kupa Kraliçesi'nin korku krallığına son verir.
Seanslar: 11.00- 13.15 - 15.45 - 18.00- 20.15

SALON 5: Recep İvedik -3
Yönetmen : Togan Gökbakar
Oyuncular : Mehmet Yumurtacı , Sevim Yatlılar , Şahan Gökbakar , Zeynep Çamcı
Tür : Komedi
Detay : Yapımcılığını Faruk Aksoy'un üstlendiği Recep İvedik 3'te yalnızlıktan ve iç sıkıntısından kurtulmaya çalışan, sosyalleşmeye çabalayan Recep İvedik'in çok komik hikayesi konu ediliyor. Recep İvedik'e bu serüvende 46 farklı karakter eşlik ediyor.
Babaannesinin ölümünden sonra Recep İvedik kendisini kötü hissetmekte ve komik depresyon belirtileri göstermektedir. Her gece gördüğü bir kabus da sinirlerinin iyice bozmuştur. Bu kabustan kurtulmaya çalışan Recep, mahallenin ev kadınlarından, en yakın dostu bakkal Salih'ten, psikologlardan ve hatta cinci hocalardan medet umar, ancak hiçbirisi içindeki sıkıntıya çare bulamaz.
Bu depresyon ve sıkıntı hali hiç geçmeyecekmiş gibi görünürken bir anda hayatına uzaktan akrabası olan genç bir kız, Zeynep girer. Zeynep, İstanbul'da üniversiteye gitmekte ancak kalacak yer sıkıntısı çekmektedir. Bu yüzden bir süreliğine Recep'in evine konuk olur. Recep ve Zeynep ilk başlarda pek iyi anlaşamasalar da günler geçtikçe birbirlerine ısınırlar ve Zeynep, Recep'in iç sıkıntısını geçirmek için ona yardımcı olmaya ona renk katmaya çalışır
Seanslar: 11.00 - 13.30- 16.00 - 18.15 - 20.30

SALON 6: Eşrefpaşalılar
Yönetmen : Hüdaverdi Yavuz
Oyuncular : Sinan Albayrak , Turgay Tanülkü , Burak Tarık
Tür : Dram, Komedi
Detay : ANSE'nin aslında tiyatro oyunlarından biri olan Eşrefpaşalılar sahnelerden sinema perdesine geçiyor. Film, İzmir'in Eşrefpaşa semtinde yaşayan samimi, azimli, kendi tabirleriyle 'bitirim' delikanlıların öyküsünü anlatıyor. Bıçkın, lafını esirgemeyen bu insanların yaşadıkları muhitin raconu gereği içki, kumar, kavga gibi kötü alışkanlıkları da vardır. Mahallenin yıllardır kapısı kilitli olan tek camisine tayini çıkan bir hocayla birlikte olumlu bir değişim geçirirler. Değişim sırasında yaşanan komik olaylar güldürürken; dramatik sahneler gözyaşı döktürüyor izleyiciye.
Film günümüzde adeta moda olan, özendirilmeye çalışılan mafya yaşantısına da bir başkaldırış taşıyor. Kısaca insanların silahı nasıl aldıklarını değil, nasıl bıraktıklarını anlatıyor. Koca binaların arasına sıkışmış küçük evlerde, gecekondularda ne kahramanlıklar yaşandığını anlatıyor mizahi bir üslupla.
Seanslar:10.45 -13.00- 15.30- 18.00-20.15

SALON 7: Yüreğine Sor
Yönetmen : Yusuf Kurçenli
Oyuncular : Tuba Büyüküstün , Kenan Ece , Hakan Eratik
Tür : Dram, Romantik
Detay : 19.yüzyılın sonunda, Karadeniz'de yaşayan Esma ile Mustafa birbirini çok sevmektedir. Ne var ki; bu aşkın döneme ve yöreye özgü bir engeli vardır: Mustafa gizli bir hıristiyandır. Esma da dahil herkes onu müslüman sanmaktadır.
Osmanlı, yaptığı yasal düzenlemelerle hıristiyan tebaayı müslümanlarla eşit duruma getirdiğinde ise kilise gizli hıristiyanların dinlerini açıklamasını ister. Bu, kilise ile aşkı arasında kalan Mustafa için zor bir durumdur. Hıristiyan olduğu bilinirse hayatında Esma olamayacaktır. Müslüman bir kızın hıristiyan bir erkekle evlenmesi ne toplumsal ,ne de yasal olarak mümkündür.
Bu imkansız aşka bir başka engel de Esma'yı tutkuyla seven bey oğlu Mehmet'tir.
İki aşık herşeyi göze almaya hazırdırlar fakat toplumsal koşullar Esma ile Mustafa'nın aşkından daha güçlüdür.
Seanslar:11.15 - 13.30 -16.15 -18.30 - 20.45

SALON 8:
1. FİLM: Deli Dumrul: Kurtlar Kuşlar Aleminde
Yönetmen : Oğuz Yalçın
Oyuncular : Emir Benderlioğlu , Sema Öztürk , Mustafa Üstündağ , Arzu Yanardağ
Tür : Dram, Komedi
Detay : Taşlama özelliği taşıyan ve delikanlı güldürüsü olarak tasarlanan üçlemenin ilk filmi olan “Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Alemi”, 12 yıl suçsuz yere hapishanede yatan Durul'un çıktıktan sonra “Deli Dumrul” oluşunun trajikomik hikayesini anlatıyor.
Durul aslında özü sağlam, geleneksel değerlere sahip, milliyetçi, mert, yiğit, yardımsever, içi dışı aynı olan bir delikanlıdır ama yıllar önce sokak arasında tanımadığı ağır yaralı birine yardım etmek isterken suç üstüne kalır. Cezasını doldurduğunda artık eğitim çağı geçmiş, meslek sahibi olamamış yani “hayatı ıskalamış” biridir artık. İçeride tek öğrendiği şey “Delikanlılık Raconu”dur. Adı da “Katil”e çıkmış ve bunun bedelini de peşinen ödemiştir zaten. O halde bu hayatta var olabilmek için bu sermayeyi kullanmak farz olmuştur. Güçlüler tutmuşsa eğer köşeleri ve oyunun kuralı bu ise köşelerin kesiştiği yerlerdeki her köprünün başında artık Deli Dumrul'a rastlayacaklardır.
Seanslar:11.00- 13.30

2. FİLM: Yüreğine Sor
Yönetmen : Yusuf Kurçenli
Oyuncular : Tuba Büyüküstün , Kenan Ece , Hakan Eratik
Tür : Dram, Romantik
Detay : 19.yüzyılın sonunda, Karadeniz'de yaşayan Esma ile Mustafa birbirini çok sevmektedir. Ne var ki; bu aşkın döneme ve yöreye özgü bir engeli vardır: Mustafa gizli bir hıristiyandır. Esma da dahil herkes onu müslüman sanmaktadır.
Osmanlı, yaptığı yasal düzenlemelerle hıristiyan tebaayı müslümanlarla eşit duruma getirdiğinde ise kilise gizli hıristiyanların dinlerini açıklamasını ister. Bu, kilise ile aşkı arasında kalan Mustafa için zor bir durumdur. Hıristiyan olduğu bilinirse hayatında Esma olamayacaktır. Müslüman bir kızın hıristiyan bir erkekle evlenmesi ne toplumsal ,ne de yasal olarak mümkündür.
Bu imkansız aşka bir başka engel de Esma'yı tutkuyla seven bey oğlu Mehmet'tir.
İki aşık herşeyi göze almaya hazırdırlar fakat toplumsal koşullar Esma ile Mustafa'nın aşkından daha güçlüdür.
Seanslar:17.15 - 19.30


YEŞİL SİNEMA KOMPLEKSİ
ADRES: Mücelli Caddesi Girişi,
TEL: 321 12 22 MALATYA

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri
deneme bonusu