malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:15 Elazığ’da beton mikseri ile traktör çarpıştı: 1 yaralı00:15 Kaza yapan sürücü başka bir aracın çarpması sonucu ağır yaralandı00:14 Elazığ’da düğün salonunda bıçaklı kavga: 4 yaralı00:13 İsmail Akbay anısına Tirilye’de bilim buluşması00:07 CHP Genel Başkanı Özel: "Bu işe bulaşan bütün hastanelere Salı günü Meclis’...00:06 İsrail, Hamas lideri Sinwar’ın ailesiyle tünelde yürüdüğü görüntüleri payla...23:52 MHP’li Özdemir: "Vatanımızda gözünüz varsa size bu toprakların altını vaat...23:52 Otomobilin çarpıp kaçtığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti23:47 Reyap Hastanesi’ndeki hastalar kamu hastanelerine sevk edildi23:47 Virajı alamayan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti23:45 Siverek-Karacadağ karayolunda tır yangını23:43 Isparta’da korkutan yangın: 5 katlı eğlence merkezi alev alev yandı23:41 ABD Savunma Bakanı Austin, İsrailli mevkidaşı Gallant ile görüştü23:40 Düğünden dönen aile kaza yaptı: 1 ölü, 3 yaralı23:38 Ertuğrul Sağlam: “Rakibi eksik yakaladık ama pozisyona çeviremedik”23:38 "Yenidoğan çetesi" iddianamesinde adı geçen TRG Hospitalist Hastanesi’ndeki...23:37 Yüksekova’da karı-koca asansör boşluğuna düştü: 1 ölü, 1 yaralı23:35 Eylem Tok davasında Savcı Kearney: “Tok’un Türkiye’de yargılanmak üzere iad...23:08 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi: Manisa Basket: 67 - Aliağa Petkim: 7423:03 Kar ve tipi nedeniyle Sahara Geçidi ağır tonajlı araçlara kapatıldı
Yaşam 01 Şubat 2024 - 23:03 Yorum: 0

Mahkemeden Uzungöl Millet Bahçesi’ne ret kararı

Dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl’de yapılmak istenilen millet bahçesi için Samsun Bölge İdari Mahkemesi’nce ret kararı verildi.Trabzon’un Çaykara ilçesinde yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Uzungöl’de Trabzon Büyükşehi...

Mahkemeden Uzungöl Millet Bahçesi’ne ret kararı

Dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl’de yapılmak istenilen millet bahçesi için Samsun Bölge İdari Mahkemesi’nce ret kararı verildi.
Trabzon’un Çaykara ilçesinde yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olan Uzungöl’de Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Çaykara Belediyesi tarafından yapılmak istenilen millet bahçesinin iptali için dava açıldı. Turizm merkezinde bulunan Yenimahalle’deki proje alanında yapılmak istenilen kamulaştırmaya itiraz eden Uzungöl Birlik Platformunca yerel mahkemede açılan dava istinafa taşındı. Samsun Bölge İdare Mahkemesi İkinci İdari Dava Dairesi’nde devam eden davada karar verildi. Mahkemede davacı itirazının kabulü ile Trabzon İdare Mahkemesi’nin yürütmenin durdurulması talebinin reddi yolundaki kararının kaldırılmasına, 2577 sayılı İdari Yargılama Usulü Kanunu’nun 27/2. maddesi uyarınca dava konusu işlemin teminat alınmaksızın yürütülmesinin durdurulmasına kesin olarak oy birliğiyle karar verildi.
İdris Akyüz yaptığı açıklamada, millet bahçesi projesinde mülkiyet sorunu çözülmeden çalışmaların başladığını belirterek “Uzungöl Millet Bahçesi projesi alt yapı, üst yapı ve peyzaj çalışmasını kapsamaktadır. Ancak, bu projenin büyük bir bölümü mülkiyetler üzerinde olduğu halde mülkiyet sorunu çözülmeden çalışmalara başlanıldı ve birçok noktada sorunlar çıkmaya devam etmektedir. İlgili firma bir çalışma programı yapmadan hem yetersiz bir ekiple işe başladı hem de sezon sonu işe geç başlayarak çalışmaları geciktirdi. Dolayısıyla bu tempoyla yapılan işin sağlıklı bir şekilde sezona yetişmesi mümkün görünmemektedir. Bilinçli yapılan bu uygulama Uzungöl’ü yok etme planının bir parçasıdır. Zira yapılan işin de üç sene önce yapılan gelişigüzel çalışmayla aynı sonu olacaktır. Çalışmalar denetim ve işin takibi yapılmadan oldu bitti ile devam ediyor ve ülke kaynakları heba ediliyor” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri