Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 15 Ekim 2024 - 13:41 Yorum: 0

L’Oréal Türkiye liderlik ekibinden globale önemli transfer

Türkiye’nin önde gelen Tekno-Güzellik şirketi L’Oréal Türkiye, uluslararası arenaya önemli bir atama gerçekleştirdi. L’Oréal Türkiye’de 10 yılı aşkın süredir Ülke Finans Direktörü olarak görev yapan Onur Dizdaroğlu, 1 Ekim itibarıyla 35 ülk...

L’Oréal Türkiye liderlik ekibinden globale önemli transfer

Türkiye’nin önde gelen Tekno-Güzellik şirketi L’Oréal Türkiye, uluslararası arenaya önemli bir atama gerçekleştirdi. L’Oréal Türkiye’de 10 yılı aşkın süredir Ülke Finans Direktörü olarak görev yapan Onur Dizdaroğlu, 1 Ekim itibarıyla 35 ülkeyi kapsayan Güney Asya Pasifik, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinin L’Oréal SAPMENA Tüketici Ürünleri Birimi Finans Direktörü oldu.
Çok uluslu şirketlerde finans alanında edindiği kariyerin ardından, L’Oréal kariyerine 2004 yılında Türkiye’de Tüketici Ürünleri Birimi (CPD) Finans Kontrolörü olarak başlayan Onur Dizdaroğlu, daha sonra Grup içerisinde, Orta Asya, Avrupa CPD Finans Direktörü ve CPD Bölümü Küresel Medya Finans Direktörü gibi çeşitli küresel ve yerel görevler üstlendi.
L’Oréal Grup’taki 20 yıllık kariyerinin son 10 yılını aşkın sürede L’Oréal Türkiye Ülke Finans Direktörlüğü görevini üstlenen Dizdaroğlu, 1 Ekim itibarıyla Güney Asya Pasifik, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerini kapsayan L’Oréal SAPMENA Tüketici Ürünleri Birimi (CPD) Finans Direktörü olarak göreve başladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri