Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:15 Van’da 17 kilo 756 gram metamfetamin ele geçirildi19:14 Muş Valisi Çakır, yerel üreticileri destekleyerek doğal sebze ve meyve satı...19:13 Kütahya’da iki işçi servisi çarpıştı: 3 yaralı19:12 Freni patlayan kepçe 7 aracı biçti: 8 yaralı19:10 Muş’ta hakemler ve gözlemciler sezon açılışını yaptı19:10 Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanl...19:03 Ağaçtan düşen vatandaş 3 saat süren çaba ile hastaneye ulaştırılabildi18:59 İstanbul’da ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden o...18:58 Çiçekdağı’nda ücretsiz İngilizce kursu başlıyor18:41 Bahçıvan arkadaşını ziyarete gelen şahıs Rojin’in cansız bedenini buldu18:38 Motosiklet sürücüsü 1 aylık yaşam mücadelesini kaybetti18:37 AK Partili Dağ’dan Karşıyaka Stadı açıklaması: "Bugün derseniz bugün, yarın...18:35 Hava sıcaklığı perşembe gününden itibaren hissedilir derecede azalacak18:33 Limiti 100 bin lira ve üzerindeki kredi kartlarından 750 liralık pay alınma...18:18 El hijyeni sağlığın ilk adımı18:17 Ukrayna’da eğlence mekanlarına baskın: Askerlik çağındaki erkekler gözaltın...18:17 Malatya’da yasa dışı silah ticareti operasyonu: 3 tutuklama18:13 CHP lideri Özel: "Türkiye Cumhuriyeti devletiyle, milletiyle ülkesiyle bölü...18:12 Aksaray’da iş yerinde 11 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi18:12 Anne adaylarına yol gösteren eğitim
Yerel 15 Ekim 2024 - 17:09 Yorum: 0

Lise öğrencilerinden huzurevi sakinlerine sağlık taraması

Bursa’da bir lisenin sağlık alanında eğitim gören öğrenciler, ziyaret için gittikleri huzurevinde yaşlıları sağlık taramasından geçirdi.Huzurevi sakinlerinin tansiyonlarını ölçen öğrenciler daha sonra huzurevinin Bocce takımıyla kıyası...

Lise öğrencilerinden huzurevi sakinlerine sağlık taraması

Bursa’da bir lisenin sağlık alanında eğitim gören öğrenciler, ziyaret için gittikleri huzurevinde yaşlıları sağlık taramasından geçirdi.
Huzurevi sakinlerinin tansiyonlarını ölçen öğrenciler daha sonra huzurevinin Bocce takımıyla kıyasıya mücadele etti.
Bursa’da eğitim veren Şehit Hakan Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecileri, öğretlenleri ve sağlık alanında eğitim gören öğrenciler Hasan Öztimur Huzurevi’ni ziyaret etti. Öğrenciler, huzurevi sakinlerini sağlık hizmetleri alanındaki öğretmenleri ile birlikte sağlık taramasından geçirdikten sonra keyifli sohbetler edip birlikte yemek yedi. Huzurevi Müdürü Erkan Kılıç ile Okul Müdürü İbrahim Aygüç her iki tarafından böyle bir buluşmadan son derece mutlu olduğunu ifade ettiler.
Yaşlılar ve gençler Bocce’de kapıştı
Huzur evi ve okulun Bocce takımları ziyaretin ardından kozlarını paylaştı. Huzurevi sakinleriyle birlikte çok eğlenen gençler, bu tip etkinliklerin onları çok mutlu ettiğini ve sağlık alanında gördükleri eğitimi bu tip sosyal sorumluluk projeleri kapsamında gerçekleştirmekten büyük keyif aldıklarını dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri