Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 13 Ağustos 2024 - 19:07 Yorum: 0

Leyleklerin erken göçü görsel şölen oluşturdu

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde leyleklerin erken göçüyle vatandaşlar, bu yıl mest eden bir manzaraya şahitlik etti.Türkiye’den sıcak ülkelere doğru yola çıkan leylekler, bu yıl yaklaşık 15 gün erken göç etmeye başladı ve göç yolunda Mur...

Leyleklerin erken göçü görsel şölen oluşturdu

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde leyleklerin erken göçüyle vatandaşlar, bu yıl mest eden bir manzaraya şahitlik etti.
Türkiye’den sıcak ülkelere doğru yola çıkan leylekler, bu yıl yaklaşık 15 gün erken göç etmeye başladı ve göç yolunda Muratlı’da kısa bir mola vererek görsel şölen oluşturdu. Bazı ilçe sakinleri ise leylek sürüsünün fotoğrafını çekerek sosyal medyadan paylaştı. Leyleklerin erken göçü, uzmanlar tarafından sert geçecek bir kışın habercisi olarak değerlendiriliyor.
Normalde 26 Ağustos-5 Eylül tarihleri arasında gerçekleşmesi beklenen leylek göçü, bu yıl Avrupa’daki erken soğuklar nedeniyle daha erken başladı. Leyleklerin erken göç hareketlerini inceleyen uzmanlar ise bu durumu kış aylarının beklenenden daha soğuk ve kar yağışlı geçebileceğinin işareti olarak yorumladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri