Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 17 Eylül 2024 - 13:18 Yorum: 0

Kuzey Carolina’da tropikal fırtına: Sokaklar sular altında kaldı

ABD’nin Kuzey Carolina eyaletini vuran tropikal fırtınanın yol açtığı şiddetli yağışlar sokak ve caddeleri sular altında bıraktı.ABD’nin doğusundaki Kuzey Carolina eyaletini tropikal fırtına vurdu. Dün etkili olan fırtınanın yol açtığı...

Kuzey Carolina’da tropikal fırtına: Sokaklar sular altında kaldı

ABD’nin Kuzey Carolina eyaletini vuran tropikal fırtınanın yol açtığı şiddetli yağışlar sokak ve caddeleri sular altında bıraktı.
ABD’nin doğusundaki Kuzey Carolina eyaletini tropikal fırtına vurdu. Dün etkili olan fırtınanın yol açtığı şiddetli yağışlar nedeniyle evleri su bastı, araçlar sel sularına kapılarak sürüklendi, evlerinde mahsur kalanlar ekipler tarafından kurtarıldı. ABD Ulusal Hava Durumu Servisi tarafından yapılan açıklamada, Carolina Beach kasabasının 12 saat içinde 18 inç yağış aldığı, bunun bin yılda bir görülen bir yağış miktarı olduğu belirtildi. Aşırı yağış nedeniyle acil durum ilan edilen Carolina Beach’te eğitime ara verildi. Yerel yetkililer tarafından yapılan açıklamaya göre Carolina Beach İlköğretim Okulu’nu ders sırasında su basması sonucu öğrencilerin okuldan çıkarıldı. Kuzey Carolina Ulaştırma Departmanı, çok sayıda yolun kapandığını ve bazı feribot seferlerinin askıya alındığını duyurdu.
Ulusal Kasırga Merkezi’nden yapılan açıklamada, fırtınanın akşam saatleri itibarıyla etkisini azaltmaya başladığı ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri