Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:19 Konya’da gıda zehirlenmesi şüphesi16:18 Elazığ’da silahlı kavga: 3 yaralı16:15 Çan’da saman deposunda yangın16:14 Türkiye, NATO’nun Kosova’daki Barış Gücü komutasını İtalya’ya devretti16:12 Yılmaz Büyükerşen ve 4 sanığın yargılandığı ‘Haksız mal edinme’ davası erte...16:11 Tarsus’ta ’Her Kız Çocuğu Güvende Büyümeyi Hak Eder’ konulu söyleşi yapıldı16:11 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Yeni bir dünyanın nasıl kurulacağı konusunda kafa...16:11 Bakan Işıkhan: "(Asgari ücret) En son kararı asgari ücret tespit komisyonu...16:09 Yüksekova’da dere ıslah çalışmalarından sonra balık sayısında artış16:08 Yozgat’ta bin 500 kişiye “En İyi Narkotik Polisi Anne” konulu eğitim verild...16:08 Karadenizli paraşütçüler, Kapıkaya’ya hayran kaldı16:06 AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler: "Sıfır araç tescilinde 3 bin lira, li...16:05 Başkan Arıcı: "Koçarlı’yı daha yaşanabilir hale getirmek için çalışıyoruz"16:05 AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler: "Savunma Sanayii Destekleme Fonuna ka...16:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kimse Türkiye ve Sırbistan’ın savunma sanayine yöne...16:03 Karabiga 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmete başladı15:59 Başkan Hamamcı Ankara’dan müjdeyle döndü15:59 Türk Ocağı’nda Prof. Dr. Ali Akar, ortak alfabenin önemine dikkat çekti15:55 Maddi sıkıntılarına yardım ettiği şahıs borcunu ödeyemeyince tehdide başvur...15:53 Hayatını kaybeden Kore Gazisi Tetik son yolculuğuna uğurlandı
Sahil Park
Yerel 11 Ekim 2024 - 13:42 Yorum: 0

Kütahya’da esnaftan kadına şiddete karşı duyarlı hareket

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bir esnaf, iş yerinin camına astığı yazı ile kadınların yanında olduğunu belirtti.Tavşanlı ilçesi Yeni Mahalle Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi üzerinde bulunan iş yerinin camındaki yazı, kadınlara yönelik...

Kütahya’da esnaftan kadına şiddete karşı duyarlı hareket

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bir esnaf, iş yerinin camına astığı yazı ile kadınların yanında olduğunu belirtti.
Tavşanlı ilçesi Yeni Mahalle Şehit Ali Gaffar Okkan Caddesi üzerinde bulunan iş yerinin camındaki yazı, kadınlara yönelik şiddete dikkat çekiyor. Esnaf Nuray Üstünel, kadına şiddet konusunda ülke gündeminde çıkan haberlerden etkilendiklerini ve 16 yaşındaki kızının da kadına şiddet konusunda etkilendiğini, bunun kendisine de yansıdığını dile getirerek bu tür olaylar karşısında farkındalık oluşturulması gerektiğini ifade etti. Ayrıca Nuray Üstünel, erkek bir esnafın camına yazmış olduğu, "Tedirgin oluyorsan dükkana gir kardeşim. Hiçbir şey senden önemli değil! Kadına şiddete ve kadın cinayetlerine hayır!" yazısından dolayı teşekkür etti.
Yazıyı camına asan Bülent Doğan ise konu ile ilgili şunları söyledi:
"Kadınlara şiddet konusunda, kadın cinayetleri konusunda vatandaşların daha bilinçli olması konusunda biz de sosyal medyada gördüğümüz bir uygulamaya katılmak istedik. İşyerimizin camında artık biz de insanların her an manevi destek alabileceği veya kadına şiddet konusunda daha duyarlı olunması gerektiğini anlatmak için bu uygulamaya biz de katıldık. İş yerimizde, caddemizde, sokağımızda çok duyarlı arkadaşlarımız var, duyarlı esnafımız var. Herhangi bir şiddet anında lütfen esnaflardan yardım istesinler veya herhangi bir işyerine sığınsınlar. Biz bu konuda elimizden geleni yapmaya hazırız. Kadın Destek Uygulaması’nı da (KADES) çok seviyoruz, beğeniyoruz. Tüm kadınlar aslında bu uygulamayı yüklesin, elinin altında hazır bulunsun. Her insan değerlidir. Kadınlar, annelerimiz, tüm bayanlar da bizim için değerlidir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri