Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 25 Ocak 2024 - 17:32 Yorum: 0

Kütahya OSB’de GES semineri

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’de Güneş Enerji Santralleri (GES) konulu seminer düzenlendi.Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde, bölgedeki yatırımcıları bilgilendirerek sürdürülebilir enerji...

Kütahya OSB’de GES semineri

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’de Güneş Enerji Santralleri (GES) konulu seminer düzenlendi.
Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde, bölgedeki yatırımcıları bilgilendirerek sürdürülebilir enerji alanında farkındalık oluşturdu. Seminerde, Güneş Enerjisi Santralleri (GES) teknik detaylarından karbon ayak izinin ihracat yapan firmalardaki önemine kadar pek çok konu ele alındı.

“GES’ lerin enerji üretimindeki avantajları ve çevresel etkileri”
Seminerde konuşan uzmanlar, güneş enerjisi santrallerinin kurulumundan işleyişine kadar olan süreçleri detaylı bir şekilde anlattılar. GES’ lerin enerji üretimindeki avantajları ve çevresel etkileri üzerine yapılan sunumlar, Kütahya OSB yatırımcılarına sürdürülebilir enerji projelerine yönelik bilgi sağladı.
Karbon ayak izinin ihracat yapan firmalardaki etkisinin anlatıldığı seminerde, uzmanlar, günümüzde çevresel duyarlılık ve sürdürülebilirlik anlayışının artmasıyla birlikte, karbon ayak izinin şirketlerin rekabet avantajını nasıl artırabileceği konusunda bilgilendirmede bulundular.

“Yeşil Sanayi Destek Programı”
Kütahya OSB’deki işletmelerin çevre dostu ve sürdürülebilir uygulamalara geçişlerine destek olmak amacıyla konuşan yetkililer, Yeşil Sanayi Destek Programının içeriği hakkında da detaylı bilgiler paylaştılar. Yeşil Sanayi Destek Programı, enerji verimliliği, atık yönetimi ve çevre dostu teknolojilere yatırım yapmayı teşvik ederek, Kütahya OSB’nin çevresel performansını artırmayı hedefliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri