Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Siyaset 01 Nisan 2024 - 13:27 Yorum: 0

Kuruçay’ın ilk kadın belediye başkanı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Kuruçay Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre MHP adayı Rengül Atıcı kazandı. Atıcı, beldenin ilk kadın belediye başkanı oldu.1986 yılında Denizli’nin çal ilçesinde doğdu Anadolu üniversitesi...

Kuruçay’ın ilk kadın belediye başkanı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesi Kuruçay Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre MHP adayı Rengül Atıcı kazandı. Atıcı, beldenin ilk kadın belediye başkanı oldu.
1986 yılında Denizli’nin çal ilçesinde doğdu Anadolu üniversitesi işletme fakültesi ve adalet Yüksekokulu mezunu 2011 yılında Adalet bakanlığı bünyesinde devlet memuru olarak işe başladı 2013 yılından itibaren Kuruçay Beldesinde ikamet etmekte. Evli ve 3 çocuk annesi.
MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, seçim başarısı sebebiyle Atıcı’ya tebrik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri