Konya’nın Kulu ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada sürücü ağır yaralandı.
Kaza, Ankara-Konya yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya istikametinden Kulu’ya gitmekte olan M.Ş.A. idaresindeki 42 GC 366 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu önce yolun orta bariyerine çıkarak demir aydınlatma direğini kökünden koparıp yaklaşık 80 metre sürüklenirken, tekrar yolun sağ istikametinde taklalar atarak durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. İlk tedavisi olay yerinde yapılan yaralı sürücü daha sonra ambulansla Kulu Bölge Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.