Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:23 İnşaattaki strafor köpükler yandı, gökyüzünü dumanlar kapladı16:22 Hayat kurtaranlara güvenli sürüş eğitimi16:21 Özel çocukların velilerine özel salon16:19 Konya’da gıda zehirlenmesi şüphesi16:18 Elazığ’da silahlı kavga: 3 yaralı16:15 Çan’da saman deposunda yangın16:14 Türkiye, NATO’nun Kosova’daki Barış Gücü komutasını İtalya’ya devretti16:12 Yılmaz Büyükerşen ve 4 sanığın yargılandığı ‘Haksız mal edinme’ davası erte...16:11 Tarsus’ta ’Her Kız Çocuğu Güvende Büyümeyi Hak Eder’ konulu söyleşi yapıldı16:11 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Yeni bir dünyanın nasıl kurulacağı konusunda kafa...16:11 Bakan Işıkhan: "(Asgari ücret) En son kararı asgari ücret tespit komisyonu...16:09 Yüksekova’da dere ıslah çalışmalarından sonra balık sayısında artış16:08 Yozgat’ta bin 500 kişiye “En İyi Narkotik Polisi Anne” konulu eğitim verild...16:08 Karadenizli paraşütçüler, Kapıkaya’ya hayran kaldı16:06 AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler: "Sıfır araç tescilinde 3 bin lira, li...16:05 Başkan Arıcı: "Koçarlı’yı daha yaşanabilir hale getirmek için çalışıyoruz"16:05 AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler: "Savunma Sanayii Destekleme Fonuna ka...16:03 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Kimse Türkiye ve Sırbistan’ın savunma sanayine yöne...16:03 Karabiga 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu hizmete başladı15:59 Başkan Hamamcı Ankara’dan müjdeyle döndü
Sahil Park
Kültür 26 Ocak 2024 - 12:13 Yorum: 0

Küçükçekmece’de ‘Renkler ve İzler’ başlıklı serginin açılışı yapıldı

Küçükçekmece’de ‘Renkler ve İzler’ başlıklı serginin açılışı gerçekleştirilirken 55 eserin bulunduğu sergiye sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu.Küçükçekmece Belediyesi, Türkiye’nin ilk çağdaş baskı resim müzesi İstanbul Grafik Sanatlar...

Küçükçekmece’de ‘Renkler ve İzler’ başlıklı serginin açılışı yapıldı

Küçükçekmece’de ‘Renkler ve İzler’ başlıklı serginin açılışı gerçekleştirilirken 55 eserin bulunduğu sergiye sanatseverlerin ilgisi yoğun oldu.
Küçükçekmece Belediyesi, Türkiye’nin ilk çağdaş baskı resim müzesi İstanbul Grafik Sanatlar Müzesi işbirliği ile Türk ve yabancı, baskı resim sanatının ustalarının eserlerini, sanatseverlerle buluşturdu. ‘Renkler ve İzler’ başlıklı serginin açılışına IMOGA’nın kurucusu usta sanatçı Süleyman Saim Tekcan, Küçükçekmece Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç ve çok sayıda sanatsever katıldı. Sergide, IMOGA Koleksiyonu’ndan bir kısmı hayatta olmayan usta sanatçıların 55 eserinin yanı sıra Süleyman Saim Tekcan’a ait büyüleyici bir heykel de yer alıyor. Özgün baskı tekniklerinin yer aldığı sergi, 27 Şubat’a dek Cennet Galeri’de ziyarete açık kalacak.
Sergi açılışında mutluluğunu ve heyecanını katılımcılarla paylaşan Süleyman Saim Tekcan, “Atatürk olmasaydı ben şu anda burada olmayacaktım. Onun açtığı parasız okullarda fakir bir ailenin çocuğu olarak büyüdüm. Benim ona olan borcumu ödemek üzere kurduğum bir müzenin seçkilerinden oluşan bir sergiyi izleyeceğiz. Bu sergi, gerçekten Türk sanatını temsil eden ve Türk sanatçısının ne kadar yetenekli olduğunu gösteren bir sergi. Katkılarından dolayı Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’ye ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.
"10 binin üzerinde öğrenciye sanat eğitimi veriyoruz"
Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Özkılınç, “IMOGA’ya, kurucusu Süleyman Saim Tekcan’a ve bu serginin oluşmasında emeği geçen Görsel Sanatlar Birimimize teşekkür ediyorum. Küçükçekmece’de 4 galeri var. İstanbul belediyeleri arasında 4 galerisi olan ve düzenli olarak sergi açarak, farklı disiplinlerle ilgili söyleşiler yapan nadir belediyelerden birisiyiz. Bu konuda kurumsallaşma konusunda hızlıca yol alıyoruz. Güzel Sanatlar Akademisi, Müzik Akademisi ve 3 kültür merkezi ve diğer semt konaklarında 10 binin üzerinde öğrencimiz sanat eğitimi görüyor. Bizi bu yolda destekleyen Başkanımız Kemal Çebi’ye ve gösterdikleri ilgiden dolayı Küçükçekmecelilere teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri