Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 16 Ekim 2024 - 13:57 Yorum: 0

Kronik yara bakım polikliniği hasta kabulüne devam ediyor

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi kronik yara bakım polikliniği hasta kabulüne devam ediyor.Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Rümeysa Soyalan Önal ile yara bakım konusunda uzman hemşireler Hatice Temel ve Hatun...

Kronik yara bakım polikliniği hasta kabulüne devam ediyor

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi kronik yara bakım polikliniği hasta kabulüne devam ediyor.
Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Rümeysa Soyalan Önal ile yara bakım konusunda uzman hemşireler Hatice Temel ve Hatun Topkaraoğlu tarafından kronik yara kapsamındaki dekübit ülserleri, arteriyel ve venöz ülser, diyabetik ayak ve cerrahi operasyon sonrası iyileşmeyen kronik yaralara müdahale edilmekte. Yara Bakım Polikliniğinde Evde Sağlık Hizmeti alan hastalar, servislerde yatarak tedavi gören hastalar ile birlikte ayaktan polikliniğe başvuran hastalar kabul ediliyor. Hafta içi her gün 09:00-16:00 saatleri arasında faaliyet gösteren Poliklinik 1. Kat Genel Cerrahi Polikliniğinde hizmet vermekte. Başvuracak hastalar ise MHRS ve Alo 182 randevu sisteminden randevu almaları gerekiyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri