Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 11 Ekim 2024 - 09:18 Yorum: 0

Köyceğizli öğrenciler Bodrum ve Yatağan’ı keşfe çıktı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Şehit Burak Erdi Uysal Ortaokulu öğrencileri Bodrum ve Yatağan’daki tarihi ve doğal mekânlara keşif gezisine çıktı.Köyceğiz Şehit Burak Erdi Uysal Ortaokulu’ndan 45 öğrenci 4 öğretmen ve 1 idarecinin katı...

Köyceğizli öğrenciler Bodrum ve Yatağan’ı keşfe çıktı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Şehit Burak Erdi Uysal Ortaokulu öğrencileri Bodrum ve Yatağan’daki tarihi ve doğal mekânlara keşif gezisine çıktı.

Köyceğiz Şehit Burak Erdi Uysal Ortaokulu’ndan 45 öğrenci 4 öğretmen ve 1 idarecinin katıldığı geziye erken saatlerde otobüsle hareket edildi. Gezi ilk önce Bodrum’da başladı. Bodrum Müzesi gezildi, ardından Bodrum şehir merkezinde panoramik tur gerçekleştirildi. Ardından Yatağan Stronikia Antik kentine geçildi. Son olarak Yatağan alışveriş merkezinde akşam yemeği ve serbest etkinlik molası verildi. Akşam Köyceğiz Yangı Mahallesi’ne geri dönüldü. Köyceğiz Yangı Şehit Burak Erdi Uysal Ortaokulu Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Gezi etkinliğimizde öğrencilerimiz Bodrum ve Yatağan ilçelerimizin tarihi ve doğal mekânlarında gezerek hem eğlendiler hem de öğrendiler. Eğitim hayatlarında unutamayacakları güzel hatıralar edindi. Onları böyle keyifli, mutlu görmek bizleri de mutlu etti. Bu güzel etkinlikte emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere velilerimize, katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri