malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 04 Ocak 2024 - 16:20 Yorum: 0

Köyceğiz Anaokulu’nda ‘Geri Dönüşüm Defilesi’ yapıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Anaokulu tarafından düzenlenen ‘Geri Dönüşüm Defilesi’ proje etkinliği yapıldı.Etkinlikte çocuklar ebeveynleri ile beraber atık materyal kullanarak hazırladıkları kostümleri sergiledi. Sergilenen kostümle...

Köyceğiz Anaokulu’nda ‘Geri Dönüşüm Defilesi’ yapıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Anaokulu tarafından düzenlenen ‘Geri Dönüşüm Defilesi’ proje etkinliği yapıldı.

Etkinlikte çocuklar ebeveynleri ile beraber atık materyal kullanarak hazırladıkları kostümleri sergiledi. Sergilenen kostümler atık olarak görülen materyallerin nasıl geri kazanılabileceği hakkında bilgiler verdi. Yapılan açıklamada, atık materyallerin tekrar işlenerek yeni ürünlere dönüştürülmesini sağlayan Geri Dönüşüm Projesi, küçük yaşlardan itibaren çocukların bilinçlenmesini sağlayarak genel bir farkındalık oluşturacağı ifade edildi. Ayrıca gerçekleşen bu proje ile çocuklara, doğal kaynakların azalmasını önlemek, enerji tasarrufu sağlamak, çocuklarda geri dönüşüm bilinci oluşturmak, atılan çöp miktarını azaltmak, ekonomiye olumlu katkı sağlamak, daha temiz bir çevre oluşturarak toprağın verimini arttırmak konularında bilgiler aktarıldığı belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri