malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 07 Şubat 2024 - 09:47 Yorum: 0

Kovanoluk yolları çözüm bekliyor

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Buldan ilçesinde kışın çamurdan, yazın tozdan bunaldıklarını belirten Kovanoluk Mahallesi sakinleri, ilçe belediyesi tarafından kendilerine verilen sözlerin tutulmasını bekliyor.Buldan’a bağlı Kovanoluk...

Kovanoluk yolları çözüm bekliyor

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Buldan ilçesinde kışın çamurdan, yazın tozdan bunaldıklarını belirten Kovanoluk Mahallesi sakinleri, ilçe belediyesi tarafından kendilerine verilen sözlerin tutulmasını bekliyor.

Buldan’a bağlı Kovanoluk Mahallesi sakinleri, yıllardır bakımı yapılmayan yollarına çözüm istiyor. Kışın çamurdan, yazın ise toz topraktan bunalan mahalle sakinleri, Buldan Belediyesi tarafından her seçim döneminde verilen sözleri artık yerine yetirilmesini bekliyor.

Kovanoluk Mahallesi Ekinlik mevkiinde oturan Kazım Çakır, “Yolumuz yıllardır çözüm bekliyor. Buldan Belediyesi sorumluluğunda bulunan bölgemizde pek çok ev bulunuyor. Evlerimize ulaşabilmek çok zor. Traktör bile zor gidiyor. Gelen yetkililere durumumuzu anlattığımızda en kısa zamanda çözüleceği sözü verilmesine rağmen hiçbir çalışma yapılmıyor. Yetkililerimizden yol sorunumuzun acilen çözülmesini istiyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri