Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 12 Eylül 2024 - 10:57 Yorum: 0

Kötü koku yayan çöp ev temizlenmeyi bekliyor

Tekirdağ Çorlu’da kepenkleri kapalı çöp evden yayılan kötü kokular vatandaşları rahatsız ediyor.Geçtiğimiz günlerde Şeyh Sinan Mahallesi Kılıç Sokak’tan 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bir ihbarda bulunuldu. İhbarcı vatandaş, kepenkleri kapa...

Kötü koku yayan çöp ev temizlenmeyi bekliyor

Tekirdağ Çorlu’da kepenkleri kapalı çöp evden yayılan kötü kokular vatandaşları rahatsız ediyor.
Geçtiğimiz günlerde Şeyh Sinan Mahallesi Kılıç Sokak’tan 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bir ihbarda bulunuldu. İhbarcı vatandaş, kepenkleri kapalı ancak camları açık boş binadan kötü kokular geldiğini ve kontrol edilmesi gerektiği belirterek ekip talebinde bulundu.
Olay yerine itfaiye ve polis ekipleri, dışarıdan içerisi görülebilen boş kepenkleri kapalı boş binada herhangi bir olumsuzluk olmadığını belirledi.

"Leş kokusu gibi koku var"
Konuyla ilgili konuşan esnaf Aydın Güneş, “Buradaki tek göz ofis tarzı binada yaşlı bir teyzemiz yaşıyordu. Bu vatandaşımız da 3 aydır ortalıkta yok. Ama kadıncağızın durumu iyi değildi. Gördüğümüz kadarıyla hasta bir hali vardı. İçeriden de bir şeyler fırlatarak pencereleri kırmıştı. Daha sonra rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırdılar. Yani bir daha kadını göremedik. Bu camların da komple kırık olması sebebiyle çevreye ağır kokular geliyor. Kokudan ciddi anlamda rahatsız durumdayız. 1 aydır leş gibi kokular geliyor. Belediye yetkililerin bu duruma kayıtsız kalmayacağını düşünüyoruz. Ekip gönderilirse bu odacığın temizlenmesini rica ediyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri