malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 21 Ekim 2024 - 15:24 Yorum: 0

Köseköy Meydanında ilerleme yüzde 80

Kartepe Köseköy Meydan düzenlemesinde çalışmalar yüzde 80 oranında tamamlanırken, muhtarlık ve sosyal tesis yapıları kısa sürede teslim edilecek.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Köseköy Meydan düzenlemesi çalışmalarını aralıksız...

Köseköy Meydanında ilerleme yüzde 80

Kartepe Köseköy Meydan düzenlemesinde çalışmalar yüzde 80 oranında tamamlanırken, muhtarlık ve sosyal tesis yapıları kısa sürede teslim edilecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Köseköy Meydan düzenlemesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar yüzde 80 oranında tamamlanırken, muhtarlık ve sosyal tesis yapılarının kısa sürede teslim edilmesi planlanıyor. Bölge halkına sosyal bir yaşam alanı sunacak Köseköy Meydanı, içinde bulundurduğu donatılarla da bölgeyi canlandıracak.
Toplam proje alanı 3 bin 440 metrekare olan Köseköy Meydan düzenlemesi çalışması kapsamında birçok kent donatısı bulunuyor. Muhtarlık binası, kafeterya ve beton bankların yer aldığı proje, yeşil alanlarıyla da göz dolduruyor. Ayrıca çalışmalar kapsamında yapılacak oyun grupları ve alan içi yollar da çocuklar ve ailelerin yüzünü güldürecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri