malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 28 Ekim 2024 - 11:25 Yorum: 0

Körfez’de 1 günde 500 ton asfalt serildi

Körfez’de pazar günü yürütülen çalışmalar kapsamında belirlenen noktalara 1 günde toplamda 500 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilk olarak Yen...

Körfez’de 1 günde 500 ton asfalt serildi

Körfez’de pazar günü yürütülen çalışmalar kapsamında belirlenen noktalara 1 günde toplamda 500 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.
Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilk olarak Yeniyalı ile Hacı Osman Mahallelerini bir birine bağlayan Hızır Reis Caddesi’nin D-100 yan yol kısmında asfalt serimi gerçekleştirdi. Pazar günü gerçekleştirilen çalışma kapsamında önce kazıma işlemi yapıldı ardından 200 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bunun yanı sıra Barbaros Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda da asfalt serimi yapıldığını belirtti. İlçe genelinde 1 günde toplamda 500 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri