Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:27 Tavşanlı’da amatör spora maddi destek12:27 Kilis’te bin 744 deprem konutunun hepsi tamamlandı12:27 Eğitim-Bir-Sen’den okul müdürlerine özel bilgilendirme ve istişare toplantı...12:26 Kriko düşünce aracın altında kalmıştı, 70 gün sonra hayatını kaybetti12:24 Kavgayı ayırmak isterken kendisine saldıran 4 kişiyi yaralayan şahıs tutukl...12:23 Fatih’te kadın hırsız kucağındaki bebekle iş yerine girdi, kask çaldı: O an...12:23 Elazığ’da Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri12:23 Cadde ortasında kalp krizi geçiren vatandaşa ilk müdahale hemşirelerden12:22 Başkan Kasapoğlu, Denizlili tekstilcileri fuarda yalnız bırakmadı12:21 Defne yaprağı toplamak için gittiği ormanda kaybolan kadını jandarma buldu12:21 Aranan şahıslar tabanca ve bıçakla yakalandı12:21 Esenyurt Belediye Başkanı Amatör Spor Kulüpleri Başkanları ile bir araya ge...12:20 DNA incelemesi için mezarı açılan Cem Garipoğlu’nun kemikleri yeniden defne...12:19 Babadağ Belediye Başkanı Kumral, Denizlili tekstilcilere anlamlı destek12:19 CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem’den Efes Tarlası Yaşam Köyü’ne övgü12:19 Hakkında 5 yakalama emri bulunan şüpheli polisi görünce 2. kattan atladı12:17 Başkan Çolakbayrakdar: "Hizmetlerimizle geleceğin kırsalını yeniden inşa ed...12:16 Park halindeki motosiklet çalındı12:15 Sarıyıldız: "Daha modern bir Akdeniz için çalışıyoruz"12:15 Aydın’da 70 bin dişi buzağı brusella hastalığına karşı aşılandı
Sahil Park
Asayiş 10 Ekim 2024 - 10:13 Yorum: 0

Kontrolden çıkan tır altyola uçtu : 1 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada kontrolden çıkan tır, karayolundan alt yola uçarak devrildi; sürücüsü yaralandı.Kaza saat 07.00 sıralarında Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl girişinde meydana geldi. Bursa’dan İnegöl’e...

Kontrolden çıkan tır altyola uçtu : 1 yaralı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada kontrolden çıkan tır, karayolundan alt yola uçarak devrildi; sürücüsü yaralandı.
Kaza saat 07.00 sıralarında Bursa-Ankara karayolu üzeri İnegöl girişinde meydana geldi. Bursa’dan İnegöl’e seyir halinde olan Sürücü Halil B.(22) yönetimindeki 27 BHM 53 plakalı demir yüklü TIR, sürücüsünün kontrolünden çıktı. Kaldırım üzerinden geçip koruma tellerimi yırtan TIR, Orhaniye mahallesi Baykut sokak üzerine uçarak devrildi. Kaza sonucu sürücü yaralandı. Yaralı kaza yerine sevk edilen Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Devrilen TIR, 2 saat süren çalışma sonucu çekiciler ile yoldan kaldırıldı.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kontrolden çıkan tır altyola uçtu : 1 yaralıKontrolden çıkan tır altyola uçtu : 1 yaralı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri