malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Ekim 2024 - 19:58 Yorum: 0

Konak’ta ev ve iş yerlerine uyuşturucu baskını: 11 tutuklama

İzmir’in Konak ilçesinde polis ekipleri tarafından 12 ev ve 2 iş yerine gerçekleştirilen operasyonda, yüklü miktarda uyuşturucu ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden 11’i çıkarıldıkları mahkemece...

Konak’ta ev ve iş yerlerine uyuşturucu baskını: 11 tutuklama

İzmir’in Konak ilçesinde polis ekipleri tarafından 12 ev ve 2 iş yerine gerçekleştirilen operasyonda, yüklü miktarda uyuşturucu ve ruhsatsız silahlar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden 11’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Konak ilçesinde 9-19 Ekim tarihleri arasında, uyuşturucu ticaretini önlemeye yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. Bu kapsamda, 12 ev ve 3 iş yerine baskınlar gerçekleştirilirken adreslerde yapılan aramalarda, 289 adet ekstazi hap, bin 341 adet uyuşturucu nitelikli yeşil reçeteye tabi sentetik hap, 102 gram kokain, 161 gram esrar, 210 gram metamfetamin ile uyuşturucu ticaretinden elde edilen 47 bin Türk Lirası, 200 ABD Doları, 1 hassas terazi, 2 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız pompalı tüfek, 1 av tüfeği, 21 mermi, 9 fişek ve 7 kartuş ele geçirildi.
Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden G.A. (18), G.S. (28), T.G. (45), N.U. (42), M.T. (30), S.A. (40), G.U. (18), N.U. (45), B.D. (22), A.B. (28) ve İ.S. (37) adlı 11 şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri