malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 25 Ekim 2024 - 11:32 Yorum: 0

Kocaseyit Havalimanında yangın tatbikatı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan Balıkesir Kocaseyit Havalimanı’nda yangın tatbikatları yapıldı.Senaryo gereği terminal binasında bulunan bir kafeteryada yangın ihbarları verilmesi üzerine havalimanı itfaiyesi ARFF, polis ve 112...

Kocaseyit Havalimanında yangın tatbikatı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bulunan Balıkesir Kocaseyit Havalimanı’nda yangın tatbikatları yapıldı.
Senaryo gereği terminal binasında bulunan bir kafeteryada yangın ihbarları verilmesi üzerine havalimanı itfaiyesi ARFF, polis ve 112 ekipleri bölgeye sevk edildi. Polis ekipleri bölge güvenliğini alırken ARFF ekipleri de temsili yangına müdahale etti ve yaralılara 112 ekiplerine transfer etti. Ayrıca çevre güvenliği açısında da kurulan duman tüneli ile terminaldeki insanların yangından etkilenmemesi için yoğun bir çaba sarf edildi.
İkinci yangın senaryosunda ise havalimanına iniş yapan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı pistten çıkarak kaza kırıma uğradı. 153 yolcu ve 7 mürettebatın bulunduğu uçakta yangın çıktı. ARFF ekipleri yangına müdahale ederken yaralıları olay bölgesinden uzaklaştırarak 112 ekiplerine teslim etti.
Kocaseyit Havalimanı Taner Ödemiş yönetiminde başarılı bir şekilde geçen yangın tatbikatlarını Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş’ta yakında takip etti. Odabaş tatbikatta emeği geçen tüm personellere teşekkür etti.

Kocaseyit Havalimanında yangın tatbikatıKocaseyit Havalimanında yangın tatbikatı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri