Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 23 Şubat 2024 - 13:19 Yorum: 0

KO-MEK ile ilk kez sahneye çıkacaklar

KO-MEK’in tiyatro kursuna giden 60 yaş üstü kursiyerler, hayatlarında ilk kez sahneye çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Müdürlüğünden...

KO-MEK ile ilk kez sahneye çıkacaklar

KO-MEK’in tiyatro kursuna giden 60 yaş üstü kursiyerler, hayatlarında ilk kez sahneye çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Müdürlüğünden hizmet alan 60 yaş üzerindeki vatandaşlar için tiyatro kursu vermeye başladı. Oldukça eğlenceli ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen tiyatro eğitimlerine katılan 60 yaş üzeri kursiyerler ilk kez tiyatro sahnesine çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor. 4 aylık sıkı bir eğitimin ve hazırlığın sonunda haziran ayında ilk oyunlarını sahneleyecek kursiyerlerin heyecanı şimdiden başladı.
Yahya Kaptan KO-MEK kurs merkezinde tiyatro eğitimi alan kursiyerlerden Ayşe Ayten Uzuner, "Burada gerçekten çok ciddi olarak çalışıyoruz. Son sahnemiz çok güzel olacak çünkü oyunumuzda birçok mesaj ve gönderim bulunuyor. Daha önce tiyatro eğitimi aldım ama gerçekten KO-MEK’te her şey çok farklıymış diyebiliyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri