Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 13 Ekim 2024 - 18:10 Yorum: 0

Kızılay gönüllülerinden Atabindi Köyü İlkokulu’na renkli dokunuş

Kızılay Ağrı Şube Başkanlığı gönüllüleri, Tutak ilçesine bağlı Atabindi köyündeki ilkokulda öğrenciler için duvarları rengarenk boyadı.Kızılay gönüllüleri, Tutak ilçe merkezine 26 kilometre uzaklıkta bulunan Atabindi köyüne giderek, il...

Kızılay gönüllülerinden Atabindi Köyü İlkokulu’na renkli dokunuş

Kızılay Ağrı Şube Başkanlığı gönüllüleri, Tutak ilçesine bağlı Atabindi köyündeki ilkokulda öğrenciler için duvarları rengarenk boyadı.
Kızılay gönüllüleri, Tutak ilçe merkezine 26 kilometre uzaklıkta bulunan Atabindi köyüne giderek, ilkokulun duvarlarına çizgi film karakterleri ve eğlenceli resimler çizdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kartal ve öğretmenler de bu çalışmaya destek verdi. Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, yaptığı açıklamada, "17 gönüllümüz ile köyümüze geldik. Gönüllülerimiz okulun duvarlarını renklendirerek çocuklarımıza Pazartesi günü için güzel bir sürpriz hazırladı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, öğretmenlerimiz ve gönüllülerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Çalışmalar sonucunda okul duvarları, öğrencilerin ilgisini çekecek şekilde renkli ve eğlenceli bir görünüme kavuştu. Pazartesi günü okullarına dönecek öğrenciler, karşılaştıkları sürpriz karşısında mutlu olacaklar.

Kızılay gönüllülerinden Atabindi Köyü İlkokulu’na renkli dokunuşKızılay gönüllülerinden Atabindi Köyü İlkokulu’na renkli dokunuş
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri