Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 14 Haziran 2024 - 18:31 Yorum: 0

Kırklareli’nde ceviz büyüklüğünde yağan dolu otomobillere zarar verdi

Kırklareli’nde ceviz büyüklüğünde yağan dolu otomobillere, camlara ve çatılara zarar verdi.Kırklareli’nde aniden bastıran sağanak ile birlikte dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yaşanan dolu yağışına hazırlıksız yakalanan vatandaşlar...

Kırklareli’nde ceviz büyüklüğünde yağan dolu otomobillere zarar verdi

Kırklareli’nde ceviz büyüklüğünde yağan dolu otomobillere, camlara ve çatılara zarar verdi.
Kırklareli’nde aniden bastıran sağanak ile birlikte dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yaşanan dolu yağışına hazırlıksız yakalanan vatandaşlar dükkanların tentelerinde korundu. Cadde ve sokaklar ise beyaza bürünürken trafikte aksamalar yaşandı.

Otomobille, camlar ve çatılar hasar gördü
Ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı vatandaşları endişelendirirken, araçlar ve tarım alanları ciddi zarar görürdü. Dolu yağışından bazı evlerin çatıları ve camlarında da hasar meydana geldi. Meteoroloji yetkilileri, bölgede dolu yağışı riskine karşı vatandaşları uyararak, önlem almaları gerektiğini belirtti. Yağışın ardından Kırklareli genelinde hasar tespit çalışmaları başlatıldı.
Bu tür doğa olaylarının nadiren yaşandığı bölgede, vatandaşlar yaşanan dolu yağışını hayretle karşıladı ve sosyal medyada dolu tanelerinin fotoğraflarını paylaşarak dikkat çekti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri