Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 21 Temmuz 2024 - 19:31 Yorum: 0

Kırklareli gündöndüler ile sarıya boyandı

Türkiye’nin ayçiçeği ambarı konumunda bulunan Kırklareli, halk arasında "gündöndü" olarak da bilinen ayçiçeği bitkilerinin çiçek açmasıyla sarıya boyandı.Kırklareli’nde ayçiçeği tarlaları, kartpostallık görüntüleriyle ziyaretçileri hay...

Kırklareli gündöndüler ile sarıya boyandı

Türkiye’nin ayçiçeği ambarı konumunda bulunan Kırklareli, halk arasında "gündöndü" olarak da bilinen ayçiçeği bitkilerinin çiçek açmasıyla sarıya boyandı.
Kırklareli’nde ayçiçeği tarlaları, kartpostallık görüntüleriyle ziyaretçileri hayran bırakıyor. Doğaseverler ve fotoğraf tutkunları için de bölge önemli bir cazibe merkezi oluyor. Temmuz ayında ayçiçeği bitkilerinin çiçek açmasıyla tarlalar sarıya boyandı. Türkiye’nin sıvı yağ ve kuruyemiş üretiminde önemli bir yere sahip olan bu değerli bitki, hasat için gün sayıyor. İlkbaharda ekilen ayçiçekleri, ağustos ayının sonuna doğru hasat edilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri