Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 08 Ocak 2024 - 15:06 Yorum: 0

Kilis’te 10 Ocak Ziraat mühendisleri günü coşku ile kutlandı

Kilis Ziraat mühendisleri odası tarafından düzenlenen 10 Ocak Ziraat mühendisleri günü coşku ile kutlandı.Kilis’te 10 Ocak Ziraat mühendisleri günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan etkinlik,...

Kilis’te 10 Ocak Ziraat mühendisleri günü coşku ile kutlandı

Kilis Ziraat mühendisleri odası tarafından düzenlenen 10 Ocak Ziraat mühendisleri günü coşku ile kutlandı.
Kilis’te 10 Ocak Ziraat mühendisleri günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan etkinlik, Oda Başkanı Güven Özdemir, üyeleri ile beraber pasta keserek kutladı. Kilisli ozan Ali Dağcı programa katılarak kendine özgü türküleri ile programa eşlik etti.
Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Güven Özdemir ," Sevgili Ziraat mühendisi olan meslektaşlarım, Bugün tarımsal eğitimin 178. yılını idrak ediyoruz. Pandemi zamanında gıdanın ne kadar önemli olduğunu hep beraber gördük. Herkes evine kapanırken Ziraat mühendisleri her zaman sahadaydı bu yüzden gıdaya olan talep her geçen gün artıyor. Bizlere de daha fazla iş düşüyor. Üretmekten başka bir çaremiz yok. Bizler üreterek adeta ortam bir krizi ortadan kaldıracağız. Dünyada yaşanan gıda krizi Allah’a şükürler olsun ülkemizde pek hissedilmedi çünkü siz mühendisler sahadaydınız" dedi.
Programa Kilis tarım ve orman il müdürü Levent Küçük, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Gül, Ziraat mühendisleri katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
ÇOK OKUNANLAR
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri