Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
04:20 İsrail Nuseyrat ve Cibaliye mülteci kamplarını vurdu: En az 11 ölü04:19 ABD Savunma Bakanı Austin İsrail Savunma Bakanı Gallant ile görüştü03:45 Küçükçekmece’de toprak kayması: Bir bina tahliye edildi03:33 Ankara’da eğlence merkezinde bir kişi görüştüğü kadını öldürdükten sonra ke...03:27 Afyonkarahisar’da 4.4 büyüklüğünde deprem03:15 Bursa’da torun dehşeti: Para vermeyen dedesini ve 2 kişiyi öldürdü03:08 Yan bakma kavgası can aldı: 1 ölü02:55 Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimini Mustafa Saatcı kazandı02:22 Eyüpsultan’da elektrik direği havai fişek gibi patladı02:02 Karabük’te aniden bastıran sağanak hayatı olumsuz etkiledi: Metrekareye 24...01:35 Avcılar’da göl kenarındaki ağaçlık alanda elleri, ayakları ve ağzı bağlı ha...01:20 Bursa’da sağanak sonrası ’mini süper hücre’ görüldü00:58 Kuşadası Sokak Festivali düzenlenen konserler ile şenlendi00:49 Ağrı’da her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşü iki gün süreyle yasaklandı00:46 13 polisin şehit edildiği terör saldırısı ile ilgili gözaltına alınan 8 şüp...00:41 Diyarbakır’da damat ve kuzeninin öldürüldüğü aile içi kavgada 3 kişi yakala...00:40 Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Topbaş’tan 6 ayda 25 proje00:33 Avcılar E-5 Karayolu’nda kaza: 4 yaralı00:27 Ağaca çarpan Tofaş ikiye bölündü: 2 yaralı00:11 Düğün evi cenaze evine döndü: Tüfekle havaya ateş eden şahıs, kuzenini öldü...
Sahil Park
Asayiş 03 Eylül 2024 - 20:57 Yorum: 0

Keşan’da konvoy halinde şehir içine izinsiz giren traktörleri polis durdurdu

Edirne’nin Keşan ilçesinde, CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ancak Valilik ve Kaymakamlığın izin vermediği belirtilen “Büyük Çiftçi Yürüyüşü” sonrasında çiftçiler, traktörleri şehir merkezine girince, traktörleri durduran polis ile...

Keşan’da konvoy halinde şehir içine izinsiz giren traktörleri polis durdurdu

Edirne’nin Keşan ilçesinde, CHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ancak Valilik ve Kaymakamlığın izin vermediği belirtilen “Büyük Çiftçi Yürüyüşü” sonrasında çiftçiler, traktörleri şehir merkezine girince, traktörleri durduran polis ile çiftçiler arasında tartışma yaşandı.
CHP Keşan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen, bazı STK ve çiftçilerin de destek verdiği “Büyük Çiftçi Yürüyüşü” çerçevesinde yaklaşık 100 traktör Yeni Mahalle’de belirlenen Millet Caddesi’nde bir araya geldi. Şehir merkezinde araç trafiğinin tehlikeye düşeceği gerekçesiyle Edirne Valiliği ve Keşan Kaymakamlığı’nın izin vermediği iddia edilen traktörlere, Kent Müzesi önünde toplanarak Millet Caddesi’ne yürüyen kortej de destek verdi. CHP Edirne Milletvekilleri Ediz Ün ve Ahmet Baran Yazgan’ın da katıldığı “Büyük Çiftçi Yürüyüşü”nde, Millet Caddesi’nde yapılan konuşmaların ardından alandan traktörleri ile ayrılan çiftçiler, şehir merkezine girdi. Traktörler, Cumhuriyet Meydanı’na geldiklerinde polis tarafından durduruldu. Traktörlerinin plakalarını fotoğraflayan polis ile çiftçiler arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

“Mağdur olanın yanında olmak istedik”
Yaşanan kısa süreli tartışmanın ardından, plakaları fotoğraf çekilen çiftçiler daha sonra şehir merkezinden ayrılırken, CHP Keşan İlçe Başkanı Anıl Çakır da, polisler ile görüştü. Çakır, “Büyük Çiftçi Yürüyüşü” ile çiftçilerin seslerini duyurmak istediklerini belirterek, “Bu insanlar haksız, hukuksuz bir şey yapmıyorlar. Biz mağdur olanın yanında olmak istedik. Baştan Cumhuriyet Meydanı’na girmemize izin vermediler. Biz de kağıttan bir açıklama okuyarak, dağılmak istemedik. Biz durumun vahametini haykırmak istedik. Devletimize milletimize herhangi bir taşkınlığımız, saygısızlığımız olamaz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı da özür dileriz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri