Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Siyaset 03 Nisan 2024 - 15:54 Yorum: 0

Kent Konseyi’nden Başkan Sekmen’e ziyaret

Erzurum Kent Konseyi üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer ve kurul üyeleri üçüncü dönem Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Se...

Kent Konseyi’nden Başkan Sekmen’e  ziyaret

Erzurum Kent Konseyi üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Erzurum Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Tanfer ve kurul üyeleri üçüncü dönem Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Sekmen’e tebriklerini iletti. Başkan Sekmen, kent konseyi yönetim kurulu üyelerine Büyükşehir Belediyesi’nin il ve ilçe genelindeki çalışmalarını anlattı. Ayrıca, ziyaret sırasında Erzurum Kent Konseyi ile yapılabilecek ortak projeler de gündeme geldi.
Başkan Tanfer, ”Kıymetli Mehmet Sekmen Başkanımızın hizmetleri takdire şayandır. Erzurum’a önemli projeler kazandırarak kentsel dönüşüm çalışmaları ile önümüzdeki 5 yıllık çalışma döneminde Erzurum’un gelişimine, kültürüne katkı sağlayarak başarılı çalışmalarını sürdüreceğini temenni ediyorum. Kent Konseyi Yönetim Kurulu adına tebrik ediyor, şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu.
Kent konseyinin ziyaretinden oldukça memnun olduğunu ifade eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Üçüncü ve tecrübeli belediyecilik hizmeti dönemimizde Allah nasip ederse Erzurum’a önemli yatırım projelerini hayata geçireceğimizin müjdesini vermek istiyorum. Kadim şehrimiz Erzurum’a, hemşerilerimize hizmet aşkı ile çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Kent Konseyimizin kıymetli üyelerinin sıcak teveccühüne teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri