Sahil Park
malatya-belediye
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yeşilyurt Büyükşehir Belediyesi
Asayiş 25 Mart 2025 - 11:00 Yorum: 0

Kazayı gören sağlıkçı elinde steteskop ve tansiyon aletiyle koşup geldi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan motosiklet sürücüsünün yardımına sağlık ocağında görevli sağlıkçılar koştu. Elinde steteskop ve tansiyon aleti ile gelen bir sağlıkçı, yaralı sürücünün durumunu kontrol...

Kazayı gören sağlıkçı elinde steteskop ve tansiyon aletiyle koşup geldi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan motosiklet sürücüsünün yardımına sağlık ocağında görevli sağlıkçılar koştu. Elinde steteskop ve tansiyon aleti ile gelen bir sağlıkçı, yaralı sürücünün durumunu kontrol etti.
Kaza, Manavgat ilçesi Antalya Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki Mehmet B.’nin kullandığı 07 ARM 810 plakalı motosiklet, aynı istikamette seyir halindeyken park etmek için yavaşlayan Gülbahar Z.’nin kullandığı 07 BVV 905 plakalı Toyota marka otomobille çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü başındaki kask sayesinde kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Yaralı motosiklet sürücüsünün yardımına kazanın meydana geldiği yerde bulunan sağlık ocağında görevli sağlıkçılar koştu. Elinde steteskop ve tansiyon aleti ile gelen sağlık görevlisi yaralıya ilk müdahaleyi yaparak sağlık durumunu kontrol etti. Yaralı sürücü, 112 Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayı trafik polisine anlatan sürücü Mehmet B., 65-70 kilometre hızla ilerlerken, önündeki otomobilin sağ tarafa dönmek için durduğunu, frene basmasına rağmen motosikletin tekerinin kayarak otomobile arkadan çarptığını belirtti.

Kazayı gören sağlıkçı elinde steteskop ve tansiyon aletiyle koşup geldiKazayı gören sağlıkçı elinde steteskop ve tansiyon aletiyle koşup geldi
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber