Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 21 Mayıs 2024 - 14:21 Yorum: 0

Kayserili sporculardan Dünya Kupası’nda 6 madalya

İstanbul’da yapılan 9. Uluslararası Kickboks Dünya Kupası’nda Kayserili sporcular 1 altın, 1 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attılar.15-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul’da yapılan 9. Uluslararası Ki...

Kayserili sporculardan Dünya Kupası’nda 6 madalya

İstanbul’da yapılan 9. Uluslararası Kickboks Dünya Kupası’nda Kayserili sporcular 1 altın, 1 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attılar.
15-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul’da yapılan 9. Uluslararası Kickboks Dünya Kupası’nda Kayseri Spor A.Ş. Spor Kulübü sporcuları önemli derecelere imza attı. Kayserili sporcular 1 atın, 1 gümüş ve 4 bronz madalya olmak üzere Dünya Kupası’ndan 6 madalya ile döndü. Sporcuları ve antrenörleri Cihat Arı ile Hayriye Türksoy Hançer’i kutlayan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, başarılarının devamını diledi. Dünya şampiyonasında derece yapan sporcular ise şu şekilde:
Muhammed Ali Yıldırım 57 kilogram Yıldız Erkek Kicklight Şampiyon
Hacı Mustafa Saltık +94 kilogram Genç Erkek Point Fighting ikinci
Altar Sezer Şahin Point Fighting Büyük Erkek -94 kilogram üçüncü
Duran Berat Özer Kick Light Yıldız Erkek -63 kilogram üçüncü
Arda Aktürk Full Contack Genç Erkek -51 kilogram üçüncü
Elif Ceren Uzunçakmak 55 kilogram Yıldız Bayan Point Fighting üçüncü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri