Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 15 Ekim 2024 - 09:48 Yorum: 0

Kayseri ASKF’den ahde vefa

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan (ASKF) yeni sezonda ahde vefa örneği.Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mutlu Önal ve Yönetim Kurulu üyeleri; geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazası sonrası hayat...

Kayseri ASKF’den ahde vefa

Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan (ASKF) yeni sezonda ahde vefa örneği.
Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mutlu Önal ve Yönetim Kurulu üyeleri; geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Kayseri Şekerspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu ve Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Mustafa Kılıç’ın ismi 19-20 Ekim’de başlayacak olan Kayseri Şeker Süper Amatör Küme’ye verildi. 2024-2025 sezonu Kayseri Şeker Mustafa Kılıç Süper Amatör Küme ismi ile oynanacak.
ASKF’den yapılan paylaşımda; "Geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Şekerspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu ve Şeker-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Mustafa Kılıç’ın ismi 2024-2025 sezonunda Kayseri Şeker Süper Amatör Küme’ye verilmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri