Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 15 Ağustos 2024 - 15:53 Yorum: 0

Kaymakamı Demirel: “Taşova halkı hizmetlerin en iyisini ve en güzelini hak ediyor"

Amasya’nın Taşova ilçesindeki görevine başlayan Kaymakam İmran Demirel, ilk ziyaretini kapalı pazar yerindeki esnaf ve vatandaşlara gerçekleştirdi. Demirel, “Taşova halkı hizmetlerin en iyisini ve en güzelini hak ediyor" dedi.Taşova Ka...

Kaymakamı Demirel: “Taşova halkı hizmetlerin en iyisini ve en güzelini hak ediyor'

Amasya’nın Taşova ilçesindeki görevine başlayan Kaymakam İmran Demirel, ilk ziyaretini kapalı pazar yerindeki esnaf ve vatandaşlara gerçekleştirdi. Demirel, “Taşova halkı hizmetlerin en iyisini ve en güzelini hak ediyor" dedi.
Taşova Kaymakamı İmran Demirel, kapalı pazar yerindeki tezgahları gezerek vatandaşlarla ve esnafla sohbet edip, talep ve önerilerini dinledi. Çiftçinin alınteri ürünlerinin satıldığı sebze-meyve bölümünü gezen Kaymakam Demirel, “Taşova halkı hizmetlerin en iyisini ve en güzelini hak ediyor. Biz de bunun için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz. Halkımız bize gelmeden, onlara biz gidiyoruz. İsteklerini yerinde dinliyor, çözüm üretmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaymakamı Demirel’e, İlçe Emniyet Müdürü Arif Çetin ve Zabıta Komiseri Ahmet Kaya eşlik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri