Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Türkiye 14 Ağustos 2024 - 17:15 Yorum: 0

Kaybolan para dolu çanta zabıta ekipleri tarafından bulundu

Söke Çarşamba pazaryeri alanında yüklü miktarda paranın bulunduğu çantasını kaybeden yaşlı bir vatandaşın yardımına, Söke Belediyesi Zabıta ekipleri yetişti. Çanta, zabıta ekiplerinin dikkatli çalışmaları sayesinde kısa sürede sahibine tesl...

Kaybolan para dolu çanta zabıta ekipleri tarafından bulundu

Söke Çarşamba pazaryeri alanında yüklü miktarda paranın bulunduğu çantasını kaybeden yaşlı bir vatandaşın yardımına, Söke Belediyesi Zabıta ekipleri yetişti. Çanta, zabıta ekiplerinin dikkatli çalışmaları sayesinde kısa sürede sahibine teslim edildi.
Pazar yerinde bir tezgahta unutulan çanta hem sahibine, hem de zabıta ekiplerine heyecanlı anlar yaşattı. Söke Belediyesi Zabıta ekipleri, kısa sürede harekete geçerek pazaryerinde kapsamlı bir arama başlattı. Zabıta ekiplerinin titiz çalışması sonucunda, içinde yüklü miktarda para bulunan çanta sahibine teslim edildi. Çantasını bulan yaşlı adam, büyük bir mutluluk ve rahatlama yaşarken, zabıta ekiplerine teşekkür etti.
Söke Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların bu tür durumlarda paniğe kapılmadan zabıta ekiplerine başvurmaları gerektiği vurgulandı ve halkın güvenliği için 24 saat görev başında oldukları belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri