Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Kültür 12 Mayıs 2024 - 09:22 Yorum: 0

Kartal’da bu yıl Anneler Günü şenliklerle kutlandı

Kartal Belediyesi, ‘Baharın Gelişi Annelerin Gülüşüyle Güzel’ sloganıyla Anneler Günü’nü şenlik havasında ve tüm güne yayılan farklı ve renkli etkinliklerle kutladı. Neyzen Tevfik Meydanında kurulan alanda aynı zamanda kadınların ürettikler...

Kartal’da bu yıl Anneler Günü şenliklerle kutlandı

Kartal Belediyesi, ‘Baharın Gelişi Annelerin Gülüşüyle Güzel’ sloganıyla Anneler Günü’nü şenlik havasında ve tüm güne yayılan farklı ve renkli etkinliklerle kutladı. Neyzen Tevfik Meydanında kurulan alanda aynı zamanda kadınların ürettikleri ele emeği ürünler de satıldı.
Kartal’da Neyzen Tevfik Meydanı’nda dün Anneler Günü sebebiyle ‘Anneler Günü Şenliği’ düzenlendi. Şenlikte çiçek taç atölyesinden, kadın emeği pazarına, müzik performanslarından canlı heykel, jonglör gösterileri ve ikramlara kadar birçok etkinlik, 10.00 ile 19.00 saatleri vatandaşları ağırladı.
Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen şenlikte Kartallı kadınların, kent ekonomisine katılması, sosyal ve ekonomik hayatta desteklenmesi için hayata geçirilen, ‘Kadın Emeği Pazarı’ stantları da meydanda kuruldu. Vatandaşlar, Kartallı kadınların el emeği göz nuru üretimlerini, kurulan stantlarda ziyaret edip alışverişlerini yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri