malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:17 Marmaris, 29 Ekim’e hazırlanıyor17:17 Isparta’da kaybolan yaşlı adam sağ bulundu, yakınları gözyaşlarına hakim ol...17:16 Beyşehir’de okul kantinleri ve yemekhaneler denetlendi17:15 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Saldırıyla ilgili 174 şüpheli gözaltına alındı....17:12 Beyşehir’de öğrenciler “Bir kan, bir can” dedi17:10 Beyşehir Gölünde balık boy denetimi17:09 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Mardin’deki terör operasyonunda yaklaşık 3 saat...17:07 Sultangazi’deki Hoş Geldin Bebek" programında çocuklar gönüllerince eğlendi17:06 Giresun Belediyesi tüm konserleri iptal etti17:06 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Saat 15.30’da kadın terörist kendisini patl...17:05 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Olaya ilk müdahale 14 dakika içerisinde yap...17:05 Kuşadası Belediyesi’nden konservatuvar açıklaması17:04 Haluk Bayraktar: ’’ SAHA EXPO 2024’te 4.6 milyar doları ihracat olmak üzere...17:04 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Müdahaleden 48 dakika sonra erkek terörist...17:03 Selçuk Bayraktar: “Son nefesimize kadar tam bağımsızlık yolunda çalışmaya d...17:03 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: (TUSAŞ Saldırısı) "Hiçbir şekilde rehin alma...17:03 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "TUSAŞ saldırısında yaralanan 11 vatandaşımı...17:01 Çorum polisinden şok uygulama17:00 Trabzon’u 9 ayda 1 milyon 164 bin 137 yerli ve yabancı turist ziyaret etti17:00 Kazan’a "Kahraman" unvanı verilişinin 8. yılı
Yaşam 09 Kasım 2023 - 11:38 Yorum: 0

Kartal Belediyesi ve çevre dostu gönüllülerden doğaya nefes aldıran temizlik

Kartal Belediyesi, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerinden biri olan Aydos Ormanı’nda temizlik çalışmalarını kararlılıkla sürdürmeye devam ediyor.Kartal Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ile Kartal Kent Konseyi Kadı...

Kartal Belediyesi ve çevre dostu gönüllülerden doğaya nefes aldıran temizlik

Kartal Belediyesi, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerinden biri olan Aydos Ormanı’nda temizlik çalışmalarını kararlılıkla sürdürmeye devam ediyor.
Kartal Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü ile Kartal Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘Ciğerlerimiz Nefes Alsın’ adlı etkinlikte doğal yaşam alanlarına duyarlılık ve çevre bilincini artırmanın önemine vurgu yapıldı.
Etkinlikte, Kartal Kent Konseyi üyesi gönüllü kadınlar, Aydos Ormanı’nda sabahın erken saatlerinde önce spor yaptı, ardından da temizlik çalışmasına başladı. Gönüllüler, Aydos Ormanı’nda zamanla biriken atıkları titizlikle toplayarak doğanın temizlenmesine destek verdi. Plastik atıklar, cam şişeler ve diğer zararlı maddeler, toplanarak geri dönüşüme kazandırılmak üzere ayrıldı. Etkinlik sayesinde, gönüllüler Aydos Ormanı’nın doğal dengesini koruma ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmayı hedeflerken örnek bir çalışmaya da imza atmış oldu.

Başkan Gökhan Yüksel’den, çevre gönüllülerine teşekkür
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, etkinliğe katılan gönüllülere teşekkür ederek, "Aydos Ormanı, ilçemizin önemli doğal zenginliklerinden biri. Bu alanda gerçekleştirdiğimiz temizlik seferberliği, sadece bugünün değil, yarının da doğasını korumak adına önem taşıyor. Doğa sevgisi ve çevre bilinciyle hareket eden gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Kartal Belediyesi’nin bu tür etkinlikleri, sürdürülebilir bir çevre için farkındalık oluşturmayı ve toplumsal dayanışmayı desteklemeyi amaçlıyor. Doğal alanların korunması ve temiz tutulması, sadece bir şehrin değil, tüm dünyanın sorumluluğudur. Bu tür çalışmalarla doğa sevgisinin ve çevre bilincinin yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Bu önemli adımların diğer bölgelerde de örnek alınarak uygulanması, doğal yaşamın korunması açısından kritik bir rol oynayacaktır” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri