malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 26 Ekim 2024 - 10:35 Yorum: 0

Kars’ta okul çevresindeki işletmeler denetlendi

Kars’ta okul çevrelerinde bulunan işletmeler polis ekiplerince denetlendi. Park ve bahçelerde okullarla ilişkisi bulunmayan vatandaşlara ise GBT sorgulaması yapıldı.Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nce okul çevreleri mercek altına alındı. Emn...

Kars’ta okul çevresindeki işletmeler denetlendi

Kars’ta okul çevrelerinde bulunan işletmeler polis ekiplerince denetlendi. Park ve bahçelerde okullarla ilişkisi bulunmayan vatandaşlara ise GBT sorgulaması yapıldı.
Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nce okul çevreleri mercek altına alındı. Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitimlerini sürdürmeleri için denetimlerini sürdürüyor.
Kars İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekiplerince okul çevrelerinde bulunan 11 park ve bahçede, 53 kişinin GBT sorgulaması yapılırken, 14 araç ise trafik ve asayiş ekiplerince kontrol edildi.
Ayrıca okullar bölgesinde bulunan 14 tekel bayii ile büfe, 5 kafe ve kahvehane, 1 sinema salonu ve 1 bilardo salonu denetlenirken, işletme sahipleri ise uyarıldı.
“Öğrenci velileri yapılan denetimlerden memnun”
Öte yandan Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nce okullar bölgesinde yapılan uygulama ve denetimlere öğrenci velilerinden destek geldi.
Yapılan denetimlerden duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenci velileri, “Çocuklarımı güvenli bir şekilde okullarına gönderiyoruz. Okul çevresinde polislerin bulunması çocuklarımızın güvenli bir şekilde hareket etmesini sağlıyor. Bizler veliler olarak denetimlerin sürmesini istiyoruz. Başta valimiz ve emniyet müdürümüz olmak üzere emeği geçen herkes teşekkür ediyoruz” dediler.
Öte yandan Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nce okullar bölgesinde güvenlik uygulamaları ve denetimlerin aralıksız devam edeceği öğrenildi.

Kars’ta okul çevresindeki işletmeler denetlendi
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri