Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 25 Haziran 2024 - 10:12 Yorum: 0

Kars’ta lavanta bahçesi büyülüyor

Kars’ta bir vatandaş tarafından ekimi gerçekleştirilen lavanta bahçesi mor çiçekleriyle görenleri büyülüyor.Kars’ta Paşaçayırı Mahallesi’nde yol kenarında araziye ekilen ve mor çiçekleri ile etrafa yaydığı lavanta kokusuyla ilgi çeken...

Kars’ta lavanta bahçesi büyülüyor

Kars’ta bir vatandaş tarafından ekimi gerçekleştirilen lavanta bahçesi mor çiçekleriyle görenleri büyülüyor.
Kars’ta Paşaçayırı Mahallesi’nde yol kenarında araziye ekilen ve mor çiçekleri ile etrafa yaydığı lavanta kokusuyla ilgi çeken lavanta bahçesi drone ile havadan görüntülendi. Mor tonunun yoğunluğunun yaşandığı lavanta bahçesi kartpostal görüntüler ortaya çıkardı.
Özenle bakımı yapılan lavanta bahçesi görsel şölen oluştururken, lavanta bahçesinde açan ilk çiçekler kameraların objektiflerine yansıdı. Arazi üzerinde görsel bir zenginliğin oluşturulduğu Lavanta Bahçesi tarım ve turizmin buluştuğu nokta haline geldi. Lavanta bahçesi fotoğraf tutkunlarına da adeta davetiye çıkarıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri