Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 10 Ekim 2024 - 09:04 Yorum: 0

Kars’ta domuz sürüsünden belgeselleri aratmayan görüntüler

Kars’ta metrelerce derinlikte baraj gölünde yavrularıyla birlikte yüzerek karşı kıyıya geçmeye çalışan domuz sürüsü görüntülendi.Belgeselleri aratmayan görüntülerde metrelerce derinlikte yüzerek karşıya kıyıya geçmeye çalışan domuzlar,...

Kars’ta domuz sürüsünden belgeselleri aratmayan görüntüler

Kars’ta metrelerce derinlikte baraj gölünde yavrularıyla birlikte yüzerek karşı kıyıya geçmeye çalışan domuz sürüsü görüntülendi.
Belgeselleri aratmayan görüntülerde metrelerce derinlikte yüzerek karşıya kıyıya geçmeye çalışan domuzlar, kayıkla ağlarını kontrol etmeye giden balıkçı Hakkı Koca tarafından anbean kaydedildi. Lider domuzun sürüsünü korumak için kayıktaki balıkçıların üzerine gelmesi ise dikkat çekti.
Karakurt Baraj Gölü’nde çekilen görüntülerde gölün ortasında karşı kıyıya geçmek için yüzen 19 domuz sürüsü yer alıyor. Domuz sürüsüyle balıkçılar arasındaki diyalog ise gülümsetti.

"Bunları tutup Gürcülere satsak zengin oluruz"
Domuz sürüsü ile gölde karşılaşan Balıkçı Hakkı Koca’nın, "Bunları tutup Gürcülere satsak zengin oluruz", "Yakın gel, yakın", "Hele küçüklerden birisini tutalım mı?", "Buna bak üzerime geliyor", "Bu alfadır, yakın gel yakın" diye gülümseten konuşmaları kameraya yansıdı. Domuz sürüsü daha sonra gölün karşısına geçerek gözlerden kayboldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri