Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Spor 27 Mayıs 2024 - 11:12 Yorum: 0

Karslı atlet Toptaş Balkan şampiyonu oldu

Karslı Milli Atlet Tuğba Toptaş, bin 500 metre de Balkan Şampiyonu oldu.Toptaş’ın Balkan Şampiyonu olması Karslıları sevindirdi. Atalay ise Balkan 2’inci olarak Ay yıldızlı bayrağı dalgalandırdı.İzmir’de 25-26 Mayıs 2024 tarihler...

Karslı atlet Toptaş Balkan şampiyonu oldu

Karslı Milli Atlet Tuğba Toptaş, bin 500 metre de Balkan Şampiyonu oldu.
Toptaş’ın Balkan Şampiyonu olması Karslıları sevindirdi. Atalay ise Balkan 2’inci olarak Ay yıldızlı bayrağı dalgalandırdı.
İzmir’de 25-26 Mayıs 2024 tarihlerinde yapılan 77’inci Balkan Büyükler Şampiyonası’na katılan Karslı atletler şampiyonaya damgasını vurdu.
Balkan Büyükler Şampiyonası’nın ilk günde yarışan Bahar Atalay, 3 bin metreyi 9.21.37 saniye ile koşarak Balkan 2’incisi oldu.
Şampiyonanın 2’inci gününde piste çıkan Tuğba Toptaş ise bin 500 metreyi en iyi derecesini koşarak 4.12.83 saniye ile Balkan Şampiyonu oldu. Başarılı milli atletlerin şampiyonada aldıkları başarılı sonuçlar Kars’ta da sevinçle karşılandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri