Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 11 Mart 2024 - 16:30 Yorum: 0

Karşıyaka’dan getirilen 12 yaşındaki fıstık çamı Aliağa’da yaşayacak

Yeşile olan duyarlılığı ile Türkiye’ye örnek olan Aliağa Belediyesi, Karşıyaka’dan getirdiği fıstık çamını Aliağa’da yapımı devam eden şehir girişindeki 100. yıl koruluk alanına dikti.Yakın bir zamanda Karşıyaka’dan Aliağa’ya taşınan Ö...

Karşıyaka’dan getirilen 12 yaşındaki fıstık çamı Aliağa’da yaşayacak

Yeşile olan duyarlılığı ile Türkiye’ye örnek olan Aliağa Belediyesi, Karşıyaka’dan getirdiği fıstık çamını Aliağa’da yapımı devam eden şehir girişindeki 100. yıl koruluk alanına dikti.
Yakın bir zamanda Karşıyaka’dan Aliağa’ya taşınan Öğretmen Ahmet Güler, 12 yıldır evinin terasında bir saksıda yetiştirdiği fıstık çamı ağacını artık saksıya sığmaması sebebiyle toprakla buluşturmak istedi. Öğretmen Ahmet Güler’in bu isteğini hayata geçirebilmek için Karşıyaka Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesine yaptığı talep karşılanmadı.
Güler’in Aliağa Belediyesine internet üzerinden yaptığı başvuru karşılık buldu. Güler ile irtibata geçen Aliağa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Güler’in terasta yetiştirdiği ağacı alarak Aliağa’ya getirdi. Belediye ekipleri, 1 metre uzunluğundaki fıstık çamını 100. yıl koruluk alanına dikerken; yaşadığı mutluluğu dile getiren Güler, Aliağa Belediyesine teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri