Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Ekim 2024 - 09:45 Yorum: 0

Karşıyaka, Avrupa’daki ilk galibiyetini aldı

Karşıyaka, FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. haftasında iç sahada karşılaştığı Fransız ekibi Saint-Quentin’i 84-74 mağlup ederek bu sezon Avrupa’daki ilk galibiyetini elde etti.FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu’na geçtiğimiz hafta Tenerife...

Karşıyaka, Avrupa’daki ilk galibiyetini aldı

Karşıyaka, FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. haftasında iç sahada karşılaştığı Fransız ekibi Saint-Quentin’i 84-74 mağlup ederek bu sezon Avrupa’daki ilk galibiyetini elde etti.
FIBA Şampiyonlar Ligi C Grubu’na geçtiğimiz hafta Tenerife mağlubiyetiyle başlayan Karşıyaka, 2. hafta mücadelesinde Fransız ekibi Saint-Quentin ile karşı karşıya geldi. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı yeşil-kırmızılılar, 84-74 kazandı ve bu sezon FIBA Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk galibiyetini elde etti. İzmir ekibinde Errick McCollum 21 sayı, 6 asist, 3 ribaund, Fatts Russell 16 sayı, 4 asist, Damien Jeffeson 18 sayı, 6 ribaund ve Kenan Sipahi 11 sayı, 3 ribaund ile oynadı.
Karşılaşmaya dair açıklamalarda bulunan Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, “Bizim için bu maçı oynamak kolay değildi, bazı problemlerimiz ve eksik oyuncularımız vardı. Çok iyi ve yetenekli bir takıma karşı oynadık. Fransa Ligi’nde çok iyi gidiyorlar. İlk yarıda müthiş hücum ve defans yaptık. Açıkçası bütün maç iyi defans yaptık ve çok güzel bir galibiyet aldık. Bütün maçı hep beraber ve büyük istekle oynayan oyuncularımı tebrik ediyorum” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri