malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 16 Şubat 2024 - 09:56 Yorum: 0

Kars 5 dakikada beyaza büründü

Kars’ta bahar havası yerini kar yağışına bıraktı. Kentte sabah başlayan kar yağışı 5 dakikada etrafı beyaza bürüdü.Kars’ta yaklaşık 20 gündür etkili olan sıcak hava, bugün yağan karla son buldu. Sabah saatlerinde başlayan ve yoğun bir...

Kars 5 dakikada beyaza büründü

Kars’ta bahar havası yerini kar yağışına bıraktı. Kentte sabah başlayan kar yağışı 5 dakikada etrafı beyaza bürüdü.
Kars’ta yaklaşık 20 gündür etkili olan sıcak hava, bugün yağan karla son buldu. Sabah saatlerinde başlayan ve yoğun bir şekilde devam eden kar yağışı kısa sürede etrafı beyaza bürürken, sabah işlerine gitmek için caddeye çıkan vatandaşlar ise kar yağışına hazırlıksız yakalandı.
Kars’ta bahar havasının sona erdiğini ifade eden Turan Sürmeli, "Herkes tam böyle bahar havasına adapte olmuşken, kışımız geriye döndü. Ama Kars karıyla güzeldir. Çünkü Doğu Ekspresi’miz var, Sarıkamış’ımız var, Çıldır’ımız var. Doğu Ekspresi’yle gelen turistlerimiz bu görsel şenliğe kavuş olacaklar" dedi.
Öte yandan Kars’ta kar yağışı aralıklarla devam ederken, yüksek kesimlerde ise kar ile birlikte tipi etkili oluyor. Ayrıca, trafik ekipleri kent dışına çıkan sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri