malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 20 Kasım 2023 - 13:14 Yorum: 0

Karlı yolları aşan belediye ekibi su depolarını kontrol etti

Hakkari Belediyesi ekipleri, 3 bin 500 rakımlı Berçelan Yaylası’ndaki karlı yolları aşarak mevcut içme suyu depolarında incelemelerde bulundu.Vatandaşın susuz kalmaması için büyük özveri gösteren belediye ekipleri, kentin içme suyu iht...

Karlı yolları aşan belediye ekibi su depolarını kontrol etti

Hakkari Belediyesi ekipleri, 3 bin 500 rakımlı Berçelan Yaylası’ndaki karlı yolları aşarak mevcut içme suyu depolarında incelemelerde bulundu.
Vatandaşın susuz kalmaması için büyük özveri gösteren belediye ekipleri, kentin içme suyu ihtiyacını karşılayan yüksek rakımdaki depoları kontrol etti. Hakkari’de karla karışık yağmur belirli aralıklarla etkisini sürdürürken, yüksek kesimlerde ise kar kalınlığı 5 santimetreyi buldu. Kentin içme suyu ihtiyacını karşılayan depoları yerinde kontrol etmek için karlı yolları aşarak su depolarına ulaşan ekipler, herhangi bir sorunla karşılaşmadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri