malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 25 Ekim 2024 - 11:10 Yorum: 0

Karayolları ekiplerinin karla kaplı yollarda ve tepelerde yoğun kar mesaisi

Bayburt merkezde yazdan kalma güneşli günler yaşanırken, yüksek rakımlı tepelerde kar küreme çalışması gerçekleştiriliyor. Bayburt-Çaykara kara yolu arası, Soğanlı Dağı mevkiinde karla kaplı yollarda yoğun kar mesaisine başlayan Karayolları...

Karayolları ekiplerinin karla kaplı yollarda ve tepelerde yoğun kar mesaisi

Bayburt merkezde yazdan kalma güneşli günler yaşanırken, yüksek rakımlı tepelerde kar küreme çalışması gerçekleştiriliyor. Bayburt-Çaykara kara yolu arası, Soğanlı Dağı mevkiinde karla kaplı yollarda yoğun kar mesaisine başlayan Karayolları 106. Şube Şefliği ekipleri, karla mücadele çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.
Bayburt-Çaykara kara yolunun ve Soğanlı Dağı yükseklerinin karla kaplanmasıyla birlikte Karayolları 106. Şube Müdürlüğü bölgede çalışma başlattı. Sürücülerin trafikte sorun yaşamaması adına yüksek rakımlı tepelerle birlikte kara yolunda da çalışmalarda bulunan ekipler, karla kapanan yolları kar küreme araçlarıyla temizlediler, özenle açtılar. Bölgede yoğun kar mesaisini sürdüren ekipler, olası bir gizli buz tehlikesine karşı tuzlama yapılması gereken yerlerde de tuzlama çalışması gerçekleştirerek, çalışmalarını aralıksız devam ettiriyorlar. Edinilen bilgiye göre, ekiplerin sabahın erken saatlerinde başlayan kar mesaisi, gece geç saatlere kadar devam etti. Bir an olsun boş durmayan karayolları ekiplerinin yoğun mesaisi neticesinde Bayburt-Çaykara yolu, Soğanlı Dağı civarlarında ulaşım kolaylıkla sağlanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri