Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:16 Samsun Emniyeti’ne 91 yeni araç takviyesi17:16 Kuşak Güreşleri Büyük Erkekler ve Kadınlar Türkiye Şampiyonası sona erdi17:11 Denizli OSB’de ’Sürdürülebilir Çevre Yönetimi’ semineri düzenlendi17:09 Kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi kordon sefası yapacakken jandarmaya y...17:09 Ankara’da kuzu yüklü tır devrildi, hayvanlar telef oldu17:08 Arnavutluk Başbakanı Rama: “Türkiye askeri sanayide büyük başarılara imza a...17:07 Türk Silahlı Kuvvetleri gövde gösterine çıktı: Hedefler tam isabetle vuruld...17:05 Vali Şahin: "Dünya genelinde, ülkemizde ve Antalya’da iklim değişikliğine b...17:04 Edirne’de gündüz vakti silahlı çatışma: Yaralının yere yığıldığı anlar kame...17:04 Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli, Denizli’de eğitim camiasına anlatılıyor17:03 Kişisel Verileri Koruma Kurulu üyeleri seçildi17:03 ABD’yi vuran Milton Kasırgası’nda 4 kişi öldü17:02 Avcılar’da havaya ateş eden şahıs sanal denetimde yakalandı17:02 Atatürk Devlet Hastanesi ile ilgili kararı Sağlık Bakanlığı verecek17:01 TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yüksel: “İsrail’in UCM’ye karşı gerçekleştird...17:00 Zonguldak’ta trafik ekipleri çakar denetimi yaptı16:58 Fatih’te cenaze namazı kılınan adamın yaşadığının belirlenmesinin ardından...16:56 Türkeli’de mantar bolluğu16:54 Eşinin dayısının otobüste katlettiği Enes toprağa verildi16:52 Şiddet mağduru kadının yardım istediği motosikletli karakola böyle yetiştir...
Sahil Park
Asayiş 14 Eylül 2024 - 09:56 Yorum: 0

Karadeniz’de teknesi ile kaybolan balıkçı bulundu

Balık tutmak için açıldığı Karadeniz’de teknesi bozulunca kayıplara karışan vatandaş, balıkçı arkadaşları tarafından sağ olarak bulundu.Bartın Limanı boğaz mevkiinde, önceki gün saat 21.00 sıralarında 7 metre uzunluğundaki Bacanak-2 is...

Karadeniz’de teknesi ile kaybolan balıkçı bulundu

Balık tutmak için açıldığı Karadeniz’de teknesi bozulunca kayıplara karışan vatandaş, balıkçı arkadaşları tarafından sağ olarak bulundu.
Bartın Limanı boğaz mevkiinde, önceki gün saat 21.00 sıralarında 7 metre uzunluğundaki Bacanak-2 isimli teknesiyle denize açılan balıkçı Baykal Özdemir, saat 01.30’da arkadaşlarını arayarak teknesinin bozulduğunu söyledi. Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen ekipler hem havadan hem karadan arama çalışması başlattı. Dün yapılan tüm çalışmalara rağmen Özdemir ve teknesine ait herhangi bir ize rastlanamadı. Balıkçılar da tekneleri ile Özdemir’i bulmak için denize açıldı.
Sabah saatlerinde Özdemir’in teknesi, Kastamonu’nun Cide ilçesi açıklarında, kendisini aramak için denize açılan arkadaşları Sedat Kalaycı, Mevlüt Aras ve Semih Kaya tarafından bulundu. Teknede bulunan Özdemir, balıkçılar tarafından sağ olarak kurtarıldı. Özdemir, kendisini bulan balıkçılar tarafından Cide Limanına getirildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri de Özdemir’i bulan balıkçıların teknesine eşlik etti. Özdemir’in herhangi bir sağlık sorununun olmadığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri