malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 18 Aralık 2023 - 15:39 Yorum: 0

Kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu bölgede yol açma çalışması

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde kar kalınlığının yer yer 2 metreyi bulduğu askeri üs bölgelerinde yol açma çalışmaları devam ediyor.Yüksekova’da etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan Meşkan Tepe ve Çobanpınar üs bölgelerinin yolunu...

Kar kalınlığının 2 metreyi bulduğu bölgede yol açma çalışması

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde kar kalınlığının yer yer 2 metreyi bulduğu askeri üs bölgelerinde yol açma çalışmaları devam ediyor.
Yüksekova’da etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan Meşkan Tepe ve Çobanpınar üs bölgelerinin yolunu ulaşıma açan Hakkari İl Özel İdaresi ekipleri; Koçtepe, 34, Süpürge ve Kalane üs bölgelerinin yollarında da çalışma başlattı. Hakkari İl Özel İdaresi yetkilileri, Yüksekova ilçesinde kar kalınlığının yer yer 2 metreyi bulduğu Süpürge, Kalane ve 34 üs bölgeleriyle il merkezindeki Koçtepe üs bölgesi yolunda yürütülen karla mücadele çalışmalarının aralıksız sürdüğü belirtildi. Yetkililer, “Zor şartlarda çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz, yolu kapalı bulunan üs bölgelerinin bir an önce ulaşıma açılması için geceli-gündüzlü çalışıyor" dediler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri