Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 21 Kasım 2023 - 13:03 Yorum: 0

Kaleiçi, Çin yollarında tanıtılıyor

Antalya’nın tarihi kent merkezi Kaleiçi, artık Çin’de de tanıtılıyor.Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Gulin Belediyesi’yle kardeş kent oluşunun 10’uncu yıldönümü vesilesiyle davet edildiği Çin-ASEAN Belediye Başkanları Forumu çer...

Kaleiçi, Çin yollarında tanıtılıyor

Antalya’nın tarihi kent merkezi Kaleiçi, artık Çin’de de tanıtılıyor.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Gulin Belediyesi’yle kardeş kent oluşunun 10’uncu yıldönümü vesilesiyle davet edildiği Çin-ASEAN Belediye Başkanları Forumu çerçevesinde temaslarını sürdürüyor.
Başkan Uysal, kardeş kent ilişkilerinin 10’uncu yılı anısına Gulin-Muratpaşa Dostluk Otobüsü’nün toplu ulaşımda sefere başlaması dolayısıyla düzenlenen törene katıldı. Antalya’nın doğa harikası falez sahil bandı ve Kaleiçi fotoğraflarıyla kaplanan otobüste yıl boyu Kaleiçi’nin tanıtım filmleri de gösterilecek.
"Antik kentler arkadaşlığı"
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, bu yıl 26-29 Ekim tarihlerinde 8’incisi düzenlenen Uluslararası Kaleiçi Old Town Festivali’nde gerçekleşen forumda, tarihi ve kültürel miras alanlarına sahip kentleri ‘Antik kentler arkadaşlığı’ altında bir araya gelmeye davet etmişti. Uysal, bu kavram etrafında başlayacak dayanışmayla kentlerin tanıtımının dünyanın dört bir yanında tüm yıla yayacağına dikkat çekmişti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri