Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yaşam 13 Ağustos 2024 - 17:33 Yorum: 0

Kahta’da sivrisinekle mücadelede dronlu çözüm

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde sivrisinekle mücadelede ulaşılamayan bölgelerin ilaçlanmasında dron kullanılıyor.Kahta’da sivrisinek sorununun olabildiğince daha az yaşanması için Kahta Belediyesi ekipleri çalışmalarına devam ediyor. Bu ka...

Kahta’da sivrisinekle mücadelede dronlu çözüm

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde sivrisinekle mücadelede ulaşılamayan bölgelerin ilaçlanmasında dron kullanılıyor.
Kahta’da sivrisinek sorununun olabildiğince daha az yaşanması için Kahta Belediyesi ekipleri çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ilçede bir ilke imza attıklarını belirten Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, sivrisinek ve karasinek gibi hastalık taşıyan haşerelere karşı mücadelenin etkinliğini artırmak için drone ile ilaçlama çalışmalarına başladığını söyledi.
Başkan Hallaç, “Bu yenilikçi yöntemle, ulaşılması zor üreme alanlarına daha hızlı ve etkili müdahale ederek, siz değerli hemşerilerimizin sağlığını korumayı hedefliyoruz. Havaların ısınmasıyla birlikte, periyodik olarak yürüttüğümüz ilaçlama çalışmalarında doğa dostu ve insan sağlığına zararsız biyosidal ürünler kullanıyoruz. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda açık ve kapalı alanlarda titizlikle çalışmaya devam ediyoruz. Kâhta’mızın huzuru ve sağlığı için yenilikçi adımlar atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri