malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 25 Aralık 2023 - 11:55 Yorum: 0

Kahramanmaraş’ta kar yağışı sonrası yollar açılıyor

Kahramanmaraş’ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası ekiplerin yol açma çalışmaları devam ediyor.Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin yüksek kesimlerinde ve kırsal mahallelerde etkisini artıran kış şartlarıyla müc...

Kahramanmaraş’ta kar yağışı sonrası yollar açılıyor

Kahramanmaraş’ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası ekiplerin yol açma çalışmaları devam ediyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin yüksek kesimlerinde ve kırsal mahallelerde etkisini artıran kış şartlarıyla mücadelesini de etkin bir şekilde sürdürüyor. Şehrin muhtelif noktalarında konuşlanan ve teyakkuz halinde olan ekipler, kar yağışının başladığı anda müdahale ederek arterleri ulaşıma açık tutuyor.
Gece gündüz sahada olan ekiplerin kar yağışının ardından hızlı ve etkin müdahalesiyle, meydana gelebilecek aksamaların da önüne geçiliyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekiplerin kar küreme çalışması gerçekleştirdiği adresler arasında; Yedikuyular Kayak Merkezi yolu, Onikişubat ilçesinde Kümperli - Çağırkan Grup Yolu ile Göksun’da Soğukpınar Grup Yolu oldu. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Kar yağışının meydana geldiği alanlarda meydana gelebilecek aksamalara mahal vermemek ve arterleri ulaşıma açık tutmak için ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeksizin sahada. Vatandaşlarımız kış şartlarıyla mücadele kapsamında taleplerini 112 Acil Çağrı Merkezi ve Alo 153 üzerinden Afet Koordinasyon Merkezi’ne ulaştırabilirler” ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri